Burchtstraat 126
Terug naar overzicht

Burchtstraat 126, Nijmegen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Vegan restaurant
Burchtstraat 126
6511 RK Nijmegen

NU IN PRIJS VERLAAGD: € 59.500,00 - Voor nadere specificaties over dit object: Download de brochure !!

Algemeen
Dit eigentijdse, onderscheidende eetcafe´ is gevestigd aan de Burchtstraat 126, centrum Nijmegen, op de overgang van deze drukke winkelstraat naar het populaire horecagebied Kelfensbos, met een prachtig zicht op het Valkhof-park. Deze omgeving zal binnenkort worden gereconstrueerd waardoor deze locatie nog aantrekkelijker zal worden.

Het betreft een veganistisch eetcafe, annex winkel waar men terecht kan voor een fairtrade kopje koffie, een vegan/biologische lunch/diner. Daarnaast worden boeken, supplementen en vegan producten verkocht t.b.v. de bereiding van smakelijke, plantaardige thuismaaltijden. Men kan tevens terecht voor voedingsadvies en coaching. In 2014 is de exploitatie gestart als Raw Food Cafe´, maar inmiddels zijn er ook warme gerechten te vinden op de uitgebreide menukaart. Er wordt uitsluitend gewerkt met veganistische, biologische, lokale producten, deze zijn 100% plantaardig, glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. Dit eetcafe´ heeft inmiddels een steeds grotere bekendheid gekregen, diverse vakbladen hebben al aandacht gegeven aan dit concept, tevens veelvuldig vernoemd in de sociale media.

Het betreft een onderhuurovereenkomst met de exploitant van de naastgelegen winkel in duurzame artikelen, waar shop-in-shop ook nog een kapperszaak te vinden is. Deze verzameling van bedrijven/concepten binnen het gehele pand is bedoeld om complementair te zijn aan elkaar, ter versterking van de individuele exploitaties. Van de toekomstige ondernemer wordt dan ook verwacht dat het huidige concept (in grote lijnen) wordt voortgezet. Gezonde voedingsmiddelen, alsmede duurzaamheid zijn momenteel belangrijke maatschappelijke thema’s. De doelgroep is de laatste jaren dan ook sterk gegroeid en zal de komende jaren zelfs nog sterker gaan groeien. Een bedrijf met een rooskleurige, duurzame toekomst!

Indeling
De horeca- en winkelactiviteiten zijn in elkaar verweven in e´e´n grote ruimte. In een semi-afgesloten ruimte is de keuken, voorzien van raampartijen. Er is e´e´n toilet met voorportaal, dus geen gescheiden dames-/herentoiletten. Het magazijn bevindt zich in de kelder, te bereiken via de naastgelegen winkel.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: 55 zitplaatsen
Terras: 34 zitplaatsen, uitbreiding is mogelijk

Oppervlakte
Verkoopruimte: ca. 80 m2
Keuken: ca. 15 m2
Opslag: ca. 40 m2
Terras: ca. 16 m2

Locatie
Het object is gelegen aan de Burchtstraat 126, een absolute A1 locatie in het centrum van Nijmegen.

Installaties
CV, warm water, elektra, luchtbehandeling aanwezig. Geen vetput.

Personeel
Personeel is op pay-roll-basis in dienst

Verplichtingen
Geen

Vergunning
De benodigde vergunningen zijn aanwezig. Geen drank- en horecawetvergunning, er wordt geen alcohol geschonken.

Bestemming
Bestemmingsplan: Nijmegen Centrum – Binnenstad
Functieaanduiding: Specifieke vorm van dienstverlening 50 %

Het object is geschikt voor de bestemmingen: cultuur en ontspanning, detailhandel en wonen, bedrijven in categorie 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, ondersteunende horeca en dienstverlening tot maximaal 50% van de totale oppervlak van de begane grond.

Openingstijden
Maandag: 11.30 – 17.00 uur
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11.30 – 17.00 uur
Donderdag: 11.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 11.30 – 21.00 uur
Zaterdag: 10.30 – 21.00 uur
Zondag: Gesloten

Onderhuurovereenkomst
Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.445,86 per jaar excl. BTW, de levering van gas/water/elektra/servicekosten is in dit bedrag inbegrepenNadere informatie: Horecamakelaar Remo van Doorn, 06-20002530 of r.vandoorn@klaassenbv.nl

Code: REDO 5616
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?