Kolkstraat 10
Terug naar overzicht

Kolkstraat 10, Nijkerk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé Nijkerk ter overname
Het gezellige en verzorgde Restaurant Grand Café Peacock’s (met extra zaal) te Nijkerk wordt nu ter overname aangeboden. Op deze locatie is al lange tijd een horecabedrijf gevestigd; de laatste zes jaar in de vorm van ‘Peacock’s’, als zusterbedrijf van Peacock’s Ermelo. De huidige ondernemers willen nu terug naar één horecabedrijf en daarom deze exploitatie verkopen. Het is gevestigd in een royaal pand, voorzien van een zeer complete inventaris. Het nette, bruine horeca-interieur verzorgt een sfeervol geheel. De pui aan de voorzijde kan geopend worden.
Het is gelegen in het centrum van Nijkerk, als verlengde straat vanaf het Plein, op een fraaie locatie aan de Brede beek. Voor het pand is over de volle breedte een overdekt terras aanwezig en ook aan de Beek ligt nog een terras met vier tafels. Het is per auto, te voet en per fiets uitstekend bereikbaar.

Indeling
Entree, restaurant met bar en harmonicapui, speelhoek, gang, dubbele toiletgroep, bedrijfskeuken, zaal, gang, opslagruimte met koelcel, kelder, lage bergzolder, achteringang;

Indicatie oppervlakte/capaciteit
Het oppervlak van het restaurant is circa 110 m² en in de huidige opstelling staan er 68 stoelen en 6 krukken. De zaal heeft een oppervlak van ongeveer 98 m² en is geschikt voor ongeveer 70 personen;

Parkeren
Aan de overkant van de Brede Beek ligt een parkeerterrein en ook in de omgeving zijn diverse openbare parkeervoorzieningen (betaald parkeren). Bij de ingang aan de achterzijde liggen ook drie eigen parkeerplaatsen.

Medewerkers/verplichtingen
Er hoeven geen medewerkers of leveranciersverplichtingen te worden overgenomen.

Openingstijden
Dagelijks vanaf 16.00 uur; dinsdag gesloten

Naam
De huidige ondernemers zetten hun andere bedrijf onder dezelfde naam voort. Het heeft daarom de voorkeur dat de naamgeving van dit bedrijf wordt gewijzigd. De handelsnaam Peacock’s en de website maken derhalve geen deel uit van het aan te kopen bedrijf.

Bestemming
Op het pand rust de bestemming 'Centrum', waarbij hier onder voorwaarden horeca tot en met categorie 3 is toegestaan. Zie voor info: www.ruimtelijkeplannen.nl of vraag verder bij de gemeente.

Huurovereenkomst
Voor overdracht zal een huurindeplaatsstelling worden aangevraagd. Er geldt een standaard huurovereenkomst bedrijfsruimte. Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor. Huurprijs in nader overleg

Vraagprijs overname goodwill/inventaris € 50.000

Kijk ook eens op de website: www.peacocksrestaurant.nl/restaurant-nijkerk

Voor nadere inlichtingen: horecamakelaar Guido Prins, tel 0655398064 of g.prins@klaassenbv.nl
Klaassen Horeca Makelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?