Nieuwkuijksestraat 102
Terug naar overzicht

Nieuwkuijksestraat 102, Nieuwkuijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Pannenkoekenhuis D’n Berepot
Nieuwkuijksestraat 102 / 102A
5253 AJ Nieuwkuijk

Algemeen
Midden in het centrum van Nieuwkuijk, in een prachtig karakteristiek pand, is Pannenkoekenhuis D’n Berepot gelegen. D’n Berepot is al sinds 1996 een begrip in de omgeving en hét adres voor een ambachtelijke pannenkoek. In de gezellige verkoopruimte zijn ca. 150 zitplaatsen en aan de voorzijde is een zeer ruim zonnig terras gelegen met eveneens een capaciteit van 150 personen. Voor bezoekers van de Efteling is dit een populaire uitvalsbasis om na een bezoek aan de Efteling een lekkere pannenkoek te eten. De inventaris is zeer goed onderhouden en startklaar voor een nieuwe eigenaar. Het object beschikt over een ruimte bovenwoning met een hoog afwerkingsniveau. Het object wordt te koop aangeboden wegens het bereiken van pensioengerechtigde leeftijd van de huidige eigenaren, een unieke kans!

Indeling
Via het ruime terras komt men in de verkoopruimte. De verkoopruimte beschikt over ca. 150 zitplaatsen verdeeld over diverse ruimtes. Aan de rechterzijde van het pand vindt men de bar met daarachter de keuken, spoelkeuken, omkleedruimte, personeelstoilet, opslagruimte en opgang naar de bovenwoning. Aan de achterzijde van het pand vindt men de gescheiden toiletgroep, invalidetoilet en een kantoor. Tevens beschikt het object over een kelder. Op het achtergelegen terrein staan twee opslagcontainers, tevens is er een garage aanwezig. Op de eerste verdieping is een zeer ruime bovenwoning gelegen. De bovenwoning beschikt over een ruime leefkeuken, woonkamer, slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer, slaapkamer met royale inbouwkast, wasruimte, separaat toilet, vide, zolder en zonnig dakterras.

Zitplaatsen
Verkoopruimte: Ca. 150 zitplaatsen
Terras: Ca. 150 zitplaatsen

Oppervlakte
Verkoopruimte: Ca. 160 m2
Perceel grootte: 802 m2

Locatie
Het object is gelegen in het centrum van Nieuwkuijk, op korte afstand van de op- en afrit van de A59. Voor het object is een gratis openbaar parkeerterrein met een capaciteit van ca. 100 auto’s. De Efteling is gelegen op ca. 10 – 15 minuten rijden.

Installaties
Koelcel
Luchtbehandeling

Personeel
Diverse oproepkrachten.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen ten opzichte van leveranciers.

Bestemming
Bestemmingsplan: Nieuwkuijk
Enkelbestemming: Gemengd
Functieaanduiding: Horeca van categorie 2

Horeca van categorie 2 & wonen toegestaan volgens het bestemmingsplan. Zie ruimtelijkeplannen.nl voor aanvullende informatie.

Kadaster
Kadastrale aanduiding: Vlijmen M 897
Kadastrale grootte: 802 m2
Kadastrale omschrijving: Wonen

Bouwjaar
1900 (BAG viewer)

Woning
Op de eerste verdieping is een zeer ruime bovenwoning gelegen. De bovenwoning beschikt over een ruime leefkeuken, woonkamer, slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer, slaapkamer met royale inbouwkast, wasruimte, separaat toilet, vide, zolder en zonnig dakterras. De woning is zowel separaat als inpandig te bereiken. De woning is 5 jaar geleden geheel gemoderniseerd en kent een hoog afwerkingsniveau.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Zondag: Geopend van 16:00 tot 19:30


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ROTE 7047
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?