Weijland 82
Terug naar overzicht

Weijland 82, Nieuwerbrug aan den Rijn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant de Florijn te Nieuwerbrug aan den Rijn, door Michelin bekroond met een Bib Gourmand.

Bij aankomst in Nieuwerbrug wordt u direct bevangen door het authentieke karakter van dit bijzondere dorp. De landelijke sfeer geeft u het gevoel er even tussen uit te zijn.

Even buiten de rustieke dorpskern van Nieuwerbrug aan den Rijn bevindt zich het sfeervolle restaurant de Florijn.
Binnen de muren van de Florijn ervaart u het schitterende, ruim en warm, interieur met vele authentieke eyecatchers die smaakvol zijn gecombineerd met moderne ingrediënten, zoals de gezellige bar en een prachtig wijnserveersysteem. Een zichtbaar element dat gasten uitnodigt om voor bijzondere wijnen te kiezen.

Het mooi aangelegde terras waar het bij goed weer heerlijk toeven is geeft een prachtig uitzicht op de landelijke omgeving.

De keuken is zeer uitgebreid en in 2011 compleet vernieuwd, voorzien van alle moderne apparatuur om smakelijk te koken met veel streekspecialiteiten.

Aansluitend is er tevens een kookstudio, die in 2010 is geopend en ruimte biedt aan circa 20 personen.

Het pand leent zich uitstekend voor meerdere horeca concepten.

Indeling
Bij binnenkomst is links een bar/brasserie-gedeelte waar gasten kunnen genieten van bijvoorbeeld lekkere koffie’s of wijn. Een knusse hoek die ook uitermate geschikt is voor een klein gezelschap of voor het geven van bijvoorbeeld een wijnproef-evenement.

Rechts bevindt zich het restaurant gedeelte, de ruime zaal heeft airconditioning en is op te splitsen in twee gedeeltes. Handig en gastvrij voor bijzondere gelegenheden. De aparte ruimtes beschikken dan ook over een eigen in/uitgang.

Unieke bovenwoning met dakterras
De bovenwoning beschikt onder andere over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers en een fantastisch dakterras! De woning is nog verhuurd tot september 2018. Er is dus mogelijkheid om deze per september zelf te betrekken.

Locatie
Het pand is gelegen aan een doorgaande weg.
Nieuwerbrug aan den Rijn is een gemeente in de provincie Zuid -Holland, in de streek Groene Hart.Onder het dorp Nieuwerbrug aan den Rijn vallen ook de buurtschappen Weijland en Weijpoort. Nieuwerbrug is een dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en telt ca. 1800 inwoners. Het ligt aan de Oude Rijn en aan de Dubbele Wiericke.

Capaciteit
Restaurant: ca. 100 personen
Terras: ca. 50 personen (mogelijkheid tot uitbreiding)

Openingstijden
Woensdag tot Zondag 14,00 - 23.30
Maandag en Dinsdag gesloten

Parkeren
Parkeergelegenheid voor de deur

Verplichtingen
Geen

Personeel
Geen overname van personeel

Inventaris
Compleet restaurant waaronder een volledig terras, professionele keuken en kookstudio. Van de inventaris zal bij verkoop een uitgebreide staat worden opgemaakt.

Vraagprijs
Vraagprijs exploitatie: € 119.000,--
Huurprijs Registergoed: € 3.051,00 ex btw. Incl. bovenwoning!

Neem contact op met Frits de Lange op 0624287890 of f.delange@klaassenbv.nl

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?