Vaart ZZ 39
Terug naar overzicht

Vaart ZZ 39, Nieuw-Amsterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop: Cafetaria te Nieuw-Amsterdam, Drenthe:
Deze zeer mooie cafetaria en eetgelegenheid gelegen in het vernieuwde centrum van Nieuw-Amsterdam met een verfrissende blik op de vaart, nabij het wereld beroemde Vincent van Gogh huis wordt te koop aangeboden.

Nieuw Amsterdam behoort onder de gemeente Emmen in het zuidoosten van Drenthe en heeft ruim 5000 inwoners.

Vroeger draaide deze gelegenheid onder de formule “snackpoint”. Deze uitstekende zicht locatie aan het kanaal. draait tegenwoordig onder een eigen formule, waarin diverse burgers met 100% scharrelvlees van de bakplaat centraal staat. De plek van Nieuw Amsterdam voor meer dan een lekkere snack.
De cafetaria, gelegen op een zeer gunstige zicht locatie, wordt nu te koop aangeboden omdat de huidige eigenaren wegens gezondheidsredenen moeten stoppen.

Het geheel omhelst een huurpand met ijs hoek met o.a een softijs machine, een bestel&afhaalcounter, een mooie open RVS bak wand met blauw neonverlichting en o.a. grillplaat, heteluchtoven, verwarmde opschep bak, au bain marie en meerdere friteuses.
Achter deze open keuken is een voorbereidingskeuken van o.a. een RVS kookunit, friteuse en meerdere werkbanken. De opslagruimte staat in geheel in een aparte ruimte met een directe doorgang naar de counter. Aan de achterzijde van het pand , direct achter de voorbereidingskeuken bevindt zich de koelcel en de vriescel, waar tevens ook de leveranciersingang is. Het kantoorruimte en omkleed ruimte bevindt zich op de zijkant van het pand.

De cafetaria heeft binnen ca. 50 zitplaatsen, een kinderhoek, gescheiden dames en heren toilet.
Het terras geeft ruimte aan voor 20 zitplaatsen.
Gratis parkeren voor en naast cafetaria.

Bezorgen en catering wordt op dit moment niet gedaan. Hier liggen dan ook enorme kansen. Alle voorzieningen en de capaciteit om een bezorg en catering lijn op te starten zijn aanwezig. Alleen een scooter/bestelauto zou er moeten komen.

Nadere informatie:
Klaassen horecamakelaardij BV
J. Elslo
06 129 39 189 / j.elslo@klaassenbv.nl
A.Zwart
06 109 06 891 / a.zwart@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?