Centrum  0
Terug naar overzicht

Centrum 0, Neerkant

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Multifunctioneel Horecabedrijf
Neerkant


NU STERK IN PRIJS VERLAAGD!!


Algemeen
Midden in de recent gerenoveerde dorpskern van Neerkant en tevens op de mooiste locatie van Neerkant, is dit multifunctionele horecabedrijf gelegen. Dit horecabedrijf is een begrip in de omgeving en dé locatie voor feesten en partijen of een borrel in het café of op het ruime terras. Het bedrijf is zeer ruim van opzet en bestaat o.a. uit een café gedeelte, een ruime zaal met een capaciteit van ca. 500 personen, een ruime keuken en grote bovenwoning. Het bedrijf is voorzien van alle benodigde voorzieningen. Dit horecabedrijf is de uitvalsbasis voor diverse verenigingen uit de omgeving waaronder een koor, biljartvereniging, dartvereniging en de carnavalsvereniging. Door verruiming van de openingstijden en het eventueel verkopen van eten zit er zeker potentie in dit bedrijf.

Indeling
Aan de voorzijde is een ruim en recent aangelegd terras van ca. 150 m2. Via een tochtportaal komt men in het café gedeelte. Het café gedeelte is ca. 180 m2 groot, in het oog springt de ruime bar. Verder zijn er verschillende zitjes, een biljart, dartborden en toilettengroepen. Achter de bar is een bescheiden keuken. De zaal heeft een eigen ingang en toilettengroepen. De zaal is ca. 275 m2 groot. Door middel van tussenzetwanden is de zaal op te delen in diverse ruimtes. Aan de achterzijde van de zaal is een ruime keuken aanwezig. Rondom de zaal is meer dan voldoende opslagruimte. Boven het gehuurde is een ruime bovenwoning, voorzien van woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers.

Oppervlakte
Café: Ca. 180 m2
Zaal: Ca. 275 m2
Terras: Ca. 150 m2

Locatie
Het object is gelegen midden in de recent gerenoveerde dorpskern van Neerkant, de mooiste locatie van Neerkant. Neerkant is een dorp in de gemeente Deurne en ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Dit pittoreske dorp is vooral geliefd bij fietsers die op hun route deze mooie gelegenheid tegenkomen. Diverse populaire wandel- en fietsroutes passeren deze locatie. De jaarlijkse kermis en Peelmert zijn leuke evenementen die voor de deur van dit bedrijf plaats vinden.

Installaties
Vetvangput
Airco/luchtbehandeling
Camerasysteem

Personeel
2 x medewerker via payroll

Verplichtingen
Brouwerij: InBev, verplichting t/m 2021
Groothandel: Geen
Speelautomaten: Aanwezig, geen verplichting
Leasecontracten: Geen

Bestemming
Bestemmingsplan: Kom Neerkant, 2e herziening
Enkelbestemming: Centrum
Functieaanduiding: Horeca

Voor meer informatie zie ruimtelijkeplannen.nl

Woning
Er is een ruime bovenwoning aanwezig voorzien van woonkamer met open keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend van 19:00 tot sluit (uiterlijk 02:00)
Woensdag: Gesloten / op afspraak
Donderdag: Geopend van 19:00 tot sluit (uiterlijk 02:00)
Vrijdag: Geopend van 19:00 tot sluit (uiterlijk 04:00)
Zaterdag: Geopend van 19:00 tot sluit (uiterlijk 04:00)
Zondag: Geopend van 11:30 tot sluit (uiterlijk 02:00)

Parkeren
Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en op het naastgelegen pleinNadere informatie: Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nlCode: ROTE 7008
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?