Dreesplein 5A
Terug naar overzicht

Dreesplein 5A, Naaldwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
BIG BREAD KITCHEN: de succesformule voor jouw cafetaria/lunchroom!

Big Bread Kitchen heeft zich in de loop der jaren bewezen als vooruitstrevende en sterke formule. Door goed te luisteren naar zowel de ondernemer als de consument heeft deze formule zich kunnen ontwikkelen tot de succesformule die het vandaag de dag is.

De nieuwe vestiging van Big Bread Kitchen komt te liggen aan het Dreesplijn, aan de rand van het centrum van Naaldwijk. Het Dreesplein maakt onderdeel uit van de kindvriendelijke woonwijk “Pijle Tuinen” en in nabijheid hiervan bevinden zich diverse (basis)scholen. Daarnaast is het Dreespark op loopafstand. Dit ruim opgezette park heeft met zijn grote speeltuin, skatebaan, voetbalveld en kinderboerderij een grote aantrekkingskracht op jong en oud. Daarnaast ligt deze vestiging nabij diverse uitvalswegen richting den Haag, Delft en Rotterdam. Gezien de ligging is het bijvoorbeeld mogelijk om Honselersdijk ook in het bezorggebied op te nemen.

Het huidige bedrijf opereert onder de vlag van Kwalitaria. Vanwege hun leeftijd willen de huidige ondernemers de Kwalitaria niet meer voortzetten. De Big Bread Kitchen formule heeft het pand aangekocht en is op zoek naar een enthousiaste ondernemer om deze gloednieuwe vestiging leiding te gaan geven. De officiële opening staat gepland voor 1 april 2021. Voor de start van je zaak word je goed getraind in bestaande vestigingen.

Download de brochure voor meer informatie, of neem contact op met horecamakelaar Bas van Dijk, 06-41 38 09 46 of via b.vandijk@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?