Vingerling 3
Terug naar overzicht

Vingerling 3, Middelharnis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: Pekl. 20.004
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Algemeen
Restaurant Het Genot van Menheerse, gelegen aan de Vingerling 3 te Middelharnis, ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Gemeente Goeree-Overflakkee
Middelharnis, ook wel in de volksmond Menheerse genoemd, ligt in gemeente Goeree-Overflakkee in Zuid-Holland. Middelharnis telt circa 7.000 inwoners.

Locatie
Het restaurant is gelegen in het begin van de straat Vingerling in het centrum van Middelharnis. Deze karakteristieke straat ligt aan het water van de jachthaven Middelharnis en heeft vele authentieke Oud-Hollandse monumentale panden. In de 16e eeuw werd de havenkom tegen de Haringvliet beschermt met een dam, dat nu de ‘Vingerling’ wordt genoemd.

Parkeren
Er kan gratis geparkeerd worden op straat in de buurt.

Restaurant
Het pand is in 2015 geheel verbouwd van een winkel naar een horecapand. Vanaf die tijd zit restaurant Het Genot van Menheerse hier gevestigd. Het restaurant werkt alleen met kwaliteitsproducten en het liefst met seizoensproducten uit de streek. Er wordt dan ook direct gewerkt met de slager en de visafslag. Het pand bestaat uit twee verdiepingen, de begane grond en de eerste verdieping. Hierdoor is het mogelijk om (zakelijke) evenementen te organiseren, door gebruik te maken van de eerste verdieping. Beiden verdiepingen zijn zo ingericht dat ze bij elkaar passen, maar toch een eigen sfeer gecreëerd wordt. Op zowel de begane grond, als de eerste verdieping kunnen circa 54 gasten plaatsnemen. Het restaurant heeft ook een ruim terras aan de voorzijde, waar nog eens circa 54 gasten kunnen genieten van het uitzicht over de Vingerling.

Vraagprijs inventaris/ goodwill
€125.000,-

Huurprijs
Begane grond €2.298,21,- per maand, exclusief BTW.
Boven etage (voormalig woonhuis) €588.58 per maand, inclusief BTW

Omzetindindicatie
€275.000,- in 2019

Bestemming
Horeca/winkel bestemming

Renovatie
Renovatie in 2015, van winkel- naar horecapand.

Aanvaarding
Op korte termijn mogelijk

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Horecamakelaardij, bedrijfsadviseur Peter Klaassen, E: p.klaassen@klaassenbv.nl , T: 06 53 148 902.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?