Markt 63b
Terug naar overzicht

Markt 63b, Middelburg

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
IJssalon a Domani is sinds 2001 een begrip in Middelburg. Naast zelfgemaakt Italiaans ijs en softijs bieden zij heerlijke Lavazza koffie, verse broodjes en smoothies. Midden in het centrum van Middelburg aan de Grote Markt, uitkijkend over alle terrassen.

de perfecte locatie in de meest toeristische stad van Zeeland.
enorme pui-breedte met terras mogelijkheden.
weinig concurrentie op dit niveau.
prachtige uitstraling.
de beste apparatuur voorhanden.
enorm winstpotentieel.
bewezen concept.
voldoende bergruimte in de droge kelder.
verwarmde vloeren in de verkoopruimte
heaters op het terras
glazen pui per deel te openen, sluiten
toilet beneden
camera systeem

Capaciteit
Op het terras staan circa 20 stoelen en een lounge bank. Voor dit terras wordt € 1.619,- per jaar aan precario betaald.

Ligging
Aan de grote markt, precies op die locatie waar de meeste terrassen staan. Een betere locatie is niet denkbaar. Op circa 5 minuten lopen zijn meerdere parkeergarages. Alle centrumvoorzieningen zijn op steenworpafstand.

Apparatuur
Zeer professionele apparatuur van de betere merken die goed zijn onderhouden. Alles is zo uitgedacht dat er een ideale werkplek is ontstaan, zowel voor de verkoop, als voor de schoonmaak. Behalve de espressomachine behoort alle inventaris tot de te verkopen inventaris. De vriescel is bereikbaar door de koelcel voor zo min mogelijk energieverbruik.

Oppervlakten
De totale oppervlakte binnen is ca. 42 m2. Ook is er een kelder met een oppervlakte van circa 26 m2 waarin een koelcel en vriescel staat.


Dit is de ideale horecabaan op de meest ideale locatie die je voor dit bedrijf kan wensen. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen van 9.30 - tot uiterlijk 22.00 uur in juli en augustus. Gedurende 8 maanden van het jaar is de sluitingstijd 17.30 uur. Wanneer met deze geweldige omzet het jaar wordt afgesloten, kan met recht worden gesproken over een ideaal horecabedrijf.
www.adomani.nl

Voor een bezichtiging of meer informatie kunt u contact opnemen met Bart Brinkman, die u graag de mogelijkheden uitlegt.
e: b.brinkman@klaassenbv.nl
m: 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?