Bagijnhof 3A
Terug naar overzicht

Bagijnhof 3A, Medemblik

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Restaurant/Grillroom Pizza Picasso & Grill ter overname aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij

Het object is uitermate geschikt voor de toeristische doelgroep en de lokale middenklasse van Medemblik en heeft veel potentie. Op deze locatie, met goed ondernemerschap en de juiste formule zoals een lunchroom of een specialiteiten restaurant, is een omzet mogelijk van € 150.000,-- tot € 200.000,-- per jaar. Uit het verleden is dit al eens gebleken.

Ligging:
Pizza Picasso & Grill ligt in het altijd gezellige (oude) centrum van Medemblik. Het restaurant is goed zichtbaar en bereikbaar vanuit de hoofd winkelstraat. Van april tot en met november wemelt het er van de toeristen. Met 4 jachthavens, een stoomtram museum, een bakkerij museum en het kasteel Radboud, is Medemblik erg in trek onder de toeristen.

Het bedrijf is gevestigd in een authentiek oud West Fries pand, waardoor de exploitatie gelijk een sfeervolle uitstraling heeft.

Openingstijden:
De openingstijden zijn dinsdag tot en met zondag van 16.00 tot 01.00 uur. Op maandag is het gesloten. Afhalen en bezorgen is ook mogelijk.

Indeling:
Twee entrees aan de voorzijde van het pand. De één geeft toegang tot het restaurant, de ander tot de keuken. Bij de ramen aan de voorzijde van het restaurant bevinden zich diverse zitplaatsen. Aan de linkerzijde bevindt zich de logisch geplaatste bar.

Rechts achterin het restaurant bevindt zich een trap naar de souterrain, waar de gescheiden dames- en herentoiletten en extra extra opslagruimte zitten. Aan de linkerzijde van het restaurant zit de toegang tot de keuken. Achterin de keuken zit een kelder waar de vetvangput is geïnstalleerd.

Capaciteit:
De totale oppervlakte is circa 115 m². De pizzeria/grillroom biedt ruimte aan max. 50 zitplaatsen.

Verplichtingen:
Dit bedrijf is vrij van leveranciers- en brouwerijverplichtingen. Ook is er geen personeel dat overgenomen dient te worden.

De inventaris is in goede staat. Circa de helft van de inventaris is in bruikleen van de verhuurder. Vraag de makelaar naar het inventaris- & bruikleen overzicht.

Bijzonderheden:
- Veel potentie
- Karakteristiek & sfeervol pand
- Veel toeristen

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:
€ 35.000,-

De huurprijs van het registergoed bedraagt:
€ 14.400,- per jaar excl. servicekosten, excl. BTW

Per direct te aanvaarden.

Download de brochure bovenaan de pagina.

Voor meer info: Jamie Kleijne, 06-45210158 of j.kleijne@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?