Haven 14
Terug naar overzicht

Haven 14, Maassluis

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 19.027 E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
180 m2 horecaruimte centrum Maassluis ter overname

Locatie
Maassluis is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telt 32.781 inwoners (1 jan. 2019 bron CBS)Het ligt ten westen van Rotterdam aan de A20. Met de veerpont is er een verbinding met Rozenburg. Maassluis had twee treinstations aan de Hoekse Lijn. Medio 2019 wordt dit een metroverbinding met enerzijds bestemming Hoek van Holland en anderzijds Rotterdam. Maassluis is onderdeel van het samenwerkingsverband Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Kadastrale gegevens: Gemeente Maassluis sectie D nummer 9188, groot ca 180 m2.

Potentie
Dit horecabedrijf ligt aan de oude haven in het centrum van Maassluis. Voorheen was hier een grillrestaurant gevestigd. De bedrijfsruimte wordt casco opgeleverd met inventaris, inrichting en aansluiting voor nutsvoorzieningen. De ruimte van zo’n 180 m2 biedt met zo’n 100 zitplaatsen biedt mogelijkheden voor verschillende horeca concepten. De vorige exploitant had een mooi terras, uitkijkend over het water en het museumschip de Buffel. Het bedrijfspand is eventueel ook te koop.

Inrichting
Door de hal komt u het restaurant gedeelte binnen. Momenteel zijn aan de voorzijde twee kleine ruimten (rookkamer). Het restaurant is voorzien van houten vloer, open haard, lange bar en balken plafond. Achter de bar een open keuken met afzuiginstallatie. Verderop nog een extra (dranken) bar. Het bedrijf is thans verdeeld in verschillende ruimten met lage afscheiding, maar is eenvoudig om te bouwen tot één groot restaurant, geschikt voor 100 zitplaatsen. Achterin is de keuken met betegelde vloer en wanden, afzuiginstallatie, koel- en vriescel en magazijn. De aparte leveranciersingang komt direct uit in keuken en magazijn.

Installaties
Afzuigsystemen
Rolluiken voor ramen en deuren
Krachtstroom
Rioolaansluiting
Koel- vriescel

Verplichtingen
Het pand wordt casco, vrij van huur en gebruik opgeleverd in de alsdan aanwezige staat. Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers, speelautomaten exploitanten, personeel e.d. Het pand voldoet aan alle inrichtingseisen. De nieuwe eigenaar dient zelf vergunningen op zijn eigen naam aan te vragen. Een horecabedrijf past binnen het huidige bestemmingsplan.

Parkeren
Aan de straat voldoende parkeerruimte.

Openingstijden
De vorige exploitant had zeer ruime openingstijden
Zondag tot en met donderdag van 10.00 – 01.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 – 04.00 uur

Financiële informatie
Vraagprijs onroerend goed: € 350.000,- kosten koper
Huur bedrijfsruimte: € 2.850,- exclusief BTW per maand
Overname inventaris / inrichting: nader overeen te komen

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij , bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl, telefoon 06 236 263 07
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?