Oostgaag 55
Terug naar overzicht

Oostgaag 55, Maasland

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
CODE: PEKL - 17.019

Klaassen Horecamakelaardij heeft de Lickebaertshoeve in Maasland in de verkoop gekregen. De Lickbaertshoeve (inclusief het pand) wordt wegens privé omstandigheden momenteel te koop aangeboden. Dit bedrijf, een voormalige boerderij, is gelegen in een landelijke omgeving met permanent uitzicht op de polders.

Het perceeloppervlakte is ruim 8.000 m². De oppervlakte van horecagedeelte is ruim 450 m² exclusief een prachtige serre van circa 80 m². Aan het horecagedeelte is een woongedeelte gekoppeld. Nu is deze in gebruik voor privé ontvangsten en als kantoor. Binnen in het restaurant-/serre gedeelte is er plaats voor circa 120 stoelen. De Lickebaertshoeve is ruim van opzet en heeft een mooi terras waar plaats is voor circa 60 stoelen. Ideaal voor feesten en partijen!

Parkeren is mogelijk op eigen terrein. Als bijzonderheid kan worden gemeld dat er een mogelijkheid is om vakantie chalets op eigen grond te bouwen. Er zijn verder geen verplichtingen naar de brouwerij maar er zijn wel enige arbeidscontracten ter overname.

Nieuwsgierig? Wandel dan even door de Lickebaertshoeve door middel van de virtuele tour!

Wilt u dit bedrijf inclusief het vastgoed overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, telefoon: 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


KENMERKEN:
Vraagprijs inventaris / goodwill/ vastgoed: Op aanvraag.
Huurprijs: Niet van toepassing
Omzetindicatie: Boven segment, informatie op aanvraag.

TREFWOORDEN:
- Westland, Naaldwijk, Delft, Schiedam
- Woon gedeelte
- Multifunctioneel
- Vakantie chalets mogelijk
- Ideaal voor feesten en partijen
- Code: PEKL 17019
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?