Cornelis Houtmanplein 11A
Terug naar overzicht

Cornelis Houtmanplein 11A, Maasdijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
HET WAPEN VAN MAASDIJK

In Maasdijk, gemeente Westland, biedt Klaassen Vastgoedmakelaardij te koop aan dit gezellige café/partycentrum, waar jong en oud uit de omgeving samenkomen voor een lekker drankje, een gezellig praatje of om een potje te darten of te biljarten. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de gastvrije uitbaters doen hun best het iedereen naar de zin te maken. Regelmatig worden er feestelijke avonden georganiseerd met muzikale acts.

Het is de vaste stek voor vele dartteams en biljartteams en regelmatig worden hier wedstrijden gespeeld in de normale competitie of in speciaal georganiseerde toernooien. Ook is het dé plek om voetbalwedstrijden te kijken. De wedstrijden uit de voetbalcompetitie of EK's en WK's worden uitgezonden op de diverse televisies en op een groot scherm.

Het bedrijf biedt tevens mogelijkheden om feesten te organiseren. Het pand bestaat uit een groter en een kleiner gedeelte die onafhankelijk van elkaar verhuurd kunnen worden. Beide gedeeltes hebben een eigen ingang, eigen bar, keuken en toiletten. Het kleinere gedeelte biedt plaats aan zo'n 40 gasten en voor grotere gezelschappen tot zo'n 200 gasten kan het grotere gedeelte verhuurd worden.

Er zijn verschillende mogelijkheden van exploitatie. Zo kan het huidige café voortgezet worden, maar ook kan men er voor kiezen meer richting eetcafé te gaan met het verzorgen van maaltijden, óf kan het kleinere gedeelte omgebouwd worden tot cafetaria/snackbar. Dit kleinere gedeelte heeft een apart huurcontract van € 800,00 per maand, de rest van het pand is in eigendom en hiervan wordt naast de exploitatie ook het onroerend goed verkocht.
De oppervlakte van het kleinere gedeelte bedraagt ca. 100 m2, het grotere gedeelte meet zo'n 200 m2.

Op maandag is het bedrijf gesloten, dinsdag en woensdag van 16.00-01.00 uur, donderdag en vrijdag van 16.00-02.00 uur, zaterdag van 11.00-02.00 uur en tenslotte zondag van 14.00-24.00 uur.

Indeling
Het café heeft een mooie, grote bar, die gedeeld kan worden in twee separate units op het moment dat één van de gedeelten van de zaak apart verhuurd is. Er zijn veel verschillende gezellige hoekjes waar gasten kunnen plaatsnemen. Er is een biljarttafel en er zijn verschillende dartbanen. Alles ziet er keurig en zeer verzorgd uit. Voor de deur een ruim, zonnig terras.

Locatie
Maasdijk ligt in de gemeente Westland, dichtbij Maassluis en Hoek van Holland.

Verplichtingen
Er zijn geen overnameverplichtingen met betrekking tot personeel of brouwerij. Wél staan er twee gokkasten waarvoor een contractuele verplichting geldt.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, gratis.

Bijzonderheden
• Mooie zaak, geschikt voor verschillende vormen van exploitatie
• Exploitatie én onroerend goed te koop
• Met zonnig, ruim terras
• Op te delen in verschillende horecaruimtes, één van 100 m2 en de ander van 200 m2

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Voor nadere inlichtingen: Bedrijfsadviseur Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl
Klaassen Horecamakelaardij B.V.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?