Kerkstraat 34
Terug naar overzicht

Kerkstraat 34, Maasbracht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Hotel - B&B Midden-Limburg te koop

Hotel Gasterij “In het Gouden Hoefijzer” in Maasbracht (Limburg) wordt ter overname aangeboden. Deze horeca-onderneming is sinds 1989 actief en is zeer bekend in de omgeving, zowel bij klanten van omliggende horecabedrijven zoals de vele restaurants (denk aan sterrenrestaurant Da Vinci), de omliggende industrie en toeristen. Zowel de particuliere als de zakelijke markt weten dit unieke bedrijf goed te vinden.

De bed&breakfast (b&b) is slim opgezet zodat u als gastheer/gastvrouw alle tijd heeft voor de ontvangst van uw gasten en het ontbijt in de ochtend. Door deze extra aandacht ontvangt men vele positieve reacties in het online gastenboek en van de diverse boekingsites.

Kansen voor omzetstijging zijn aanwezig door uitbreiding van o.a. terrasfunctie aan de voorzijde van het horecapand en evt. starten van een laagdrempelig eetconcept zoals restaurant of eetcafe of ijssalon. Op die manier kunt u een snelle omzetstijging realiseren bij uw gasten en passanten. De keuze is aan u want de ruimte is aanwezig!

Wilt u ook goed ondernemen met aandacht voor de mens en een eigen Bed&Breakfast in Limburg starten? Dit is uw kans om eigenaar te worden van een stabiel bedrijf met mooie kansen in een prachtige toeristische omgeving.

De locatie is uniek gelegen in Midden - Limburg, vlak aan de A2 Weert-Maastricht en A73 Roermond-Maastricht en daarom gemakkelijk bereikbaar.

Naast het perceel is een complete bouwkavel beschikbaar welke ook wordt aangeboden. Hiervoor zijn bouwtekeningen gemaakt om een aparte privé-woning te realiseren. U kunt dan de huidige woning bij het b&b-gedeelte betrekken om meer gasten plaats te bieden.

Kortom; een locatie met veel mogelijkheden welke wij u graag laten zien. Maak een vrijblijvende afspraak met horeca makelaar Eric Blokland, via 0653802081 en informeer naar de voorwaarden.

Kenmerken;
- stabiele omzet
- goede naamsbekendheid
- gemakkelijke exploitatie
- 6 x eenpersoonskamer
- 6 x tweepersoonskamer
- uitbreidingsmogelijkheden
- vraagprijs € 599.000,00 K.K.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?