Oranje Nassaulaan 1
Terug naar overzicht

Oranje Nassaulaan 1, Maarheeze

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt dit mooie café met zaal en bovenzaal in het centrum van Maarheeze ter overname aan.

De plek is markant: op het kruispunt van de Oranje Nassaulaan en de Stationsstraat, goed in het zicht, erg goed bereikbaar met parkeren op het naastgelegen parkeerterrein van de sportschool.

Het is een typisch bruin cafe, met ruime bar, stamtafel, biljart, aparte zaal aan de achterzijde met tv, overzichtelijke en lichte keuken met alle apparatuur, een koelcel en veel bergruimte. Boven de zaak bevindt zich een groot aantal kamers, wat herinnert aan het verleden toen dit een kleinschalig hotel was. Met enige creativiteit is deze functie vrij eenvoudig te herstellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bed&breakfast.
Uiteraard is ook een bovenwoning te realiseren. Het geheel is mede afhankelijk van de plannen van de eigenaar met het pand en het concept.

De verkoopvloer meet 180m2; in het cafe en de kleine zaal bevinden zich 75 zitplaatsen. Op het terras in de zon kunnen 50 gasten plaatsnemen.

De zaal boven is bijzonder geschikt voor vergaderingen en andere bijeenkomsten.

De eigenaar van het pand is bij de juiste kandidaat bereid te investeren in een nieuw concept en een interne verbouwing.

Overname goodwill/inventaris: € 25.000,--
Huur: € 1726,-- excl. BTW per maand

Nadere informatie bij horecamakelaar Eric Blokland, via 0653802081
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?