Markt 18
Terug naar overzicht

Markt 18, Lottum bij Arcen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaars biedt dit eetcafe te Lottum te koop aan, zowel de exploitatie als het vastgoed.

In het prachtige rozendorp Lottum is dit mooie horecabedrijf te koop. Deze locatie aan de doorgaande weg in het centrum van Lottum beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om het te exploiteren als café , restaurant, zaal en terras met 90 stoelen met daarbij nog een mooie overdekte veranda.
Deze locatie is ook uitermate geschikt voor een andere vorm van horeca, bijv. bistro, steak- of burgerrestaurant of pannenkoekenrestaurant. Door de vele activiteiten door het hele jaar heen is dit punt extra interessant; er is bijv. elk jaar met carnaval ‘gekke maandag’, in november is er de paardenmarkt en om de twee jaar het alom bekende Rozenfestival met daarnaast nog de vele fiets- en andere toeristische routes. De jaarlijkse kermis is tegenover de zaak en in de directe omgeving museum De Locht, bekend van alle streekproducten o.a. champignons en asperges. Het kennis- en informatiecentrum Rozenhof ligt aan de overkant van dit bedrijf.

Kortom een prachtige locatie met vele mogelijkheden voor enthousiaste ondernemers die beschikken over de financiële middelen die nodig zijn om dit horecabedrijf over te nemen.

Er is een ruime woning aanwezig met veel wooncomfort, 5 slaapkamers, 2 x douche/badkamer en op de begane grond een woonkamer.

Voor info: horecamakelaar/bedrijfsadviseur Eric Blokland, 0653802081

KENMERKEN:
Prijs onroerend goed: op aanvraag
Prijs goodwill/inventaris: op aanvraag
Omzet: de afgelopen jaren vrij stabiel, € 250.000,--
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?