Nootweg 57-a
Terug naar overzicht

Nootweg 57-a, Loosdrecht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden goed lopende cafetaria Snackbar van Dijk


Overzichtelijke goed lopende snackbar in dorpskern Loosdrecht na bijna 20 jaar ter overname aangeboden. Deze goed lopende snackbar bestaat bijna 20 jaar en wordt al die tijd al geëxploiteerd door meneer van Dijk zelf. Ondanks dat de zaak 20 jaar oud is, is de inventaris een stuk nieuwer. De afgelopen jaren is er continu geïnvesteerd in het bedrijf en zo is er bijvoorbeeld een splinter nieuwe, hoog rendement digitale bakwand geplaatst welke van alle moderne snufjes is voorzien. Ondanks alle investeringen is er ook nog een goed rendement uit de zaak gekomen. De zaak heeft een keurige administratie. Al met al een goede zaak zoals we ze maar weinig kunnen aanbieden.

Locatie:
Gelegen in het dorpscentrum van Loosdrecht in de directe nabijheid van de Jumbo, Bruna, Kruidvat, Hema en andere detailhandel als een bloemenwinkel, verse bakker, opticien, Chinees, Parfumerie etc.. Loosdrecht staat bekend als watersportplaats bij uitstek waardoor er zeer veel toerisme is. Loosdrecht telt ruim 7.000 inwoners maar uiteindelijk is het verzorgingsgebied nog veel groter.

Metrage:
ca. 70 m2
ca. 2,75 breed en 26 diep.
Achter het gehuurde is nog een kleine buitenplaats en een separate garagebox welke los wordt bij gehuurd voor € 150,-- per maand.
Voor de deur is een gevelbreed klein terras met 8 stoelen. Dit kan eventueel uitgebreid worden naar 12 stoelen.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Zitplaatsen:
Binnen: ca. 10 zitplaatsen.
Buiten: ca. 8 tot 12 zitplaatsen.

Parkeren:
Direct gelegen naast de grote parkeervoorziening voor het dorpswinkelcentrum.

Huurprijs:
De huurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt ca. € 1.050,- per maand.
De huurprijs voor de achtergelegen garagebox bedraagt € 150,-- per maand. Deze hoeft niet gehuurd te worden.

Overnamesom:
De vraagprijs is gebaseerd op de investeringen en de overwinst.
Vraagprijs € 99.500

Omzet:
Meer dan het dubbele van de vraagprijs.

Openingstijden:
Maandag tot zaterdag van 11.00 tot 21.00 uur, zondag van 13.00 tot 21.00.

Reden verkoop:
Meneer van dijk exploiteert deze zeer goed onderhouden snackbar bijna 20 jaar zelf. In al die jaren is meneer van Dijk altijd blijven investeren in de zaak waardoor deze zo te betrekken is. Het bedrijf kent een zeer goed bedrijfsresultaat. Toch wil meneer van Dijk na deze periode ook wel weer eens wat anders, wat goed voor te stellen is.

Overige:
Voor meer informatie over het object of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 06-50445472


Verkoper wenst niet op de verkoop aangesproken te worden in de zaak!
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?