Loon 51
Terug naar overzicht

Loon 51, Liessel (bij Deurne)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Vastgoedmakelaardij biedt Bed & Breakfast 'de Jonkershoeve' te Liessel te koop aan, op de grens van Limburg en Noord-Brabant (gebied Helmond-Deurne-Asten), in een zeer toeristische omgeving.

In de omgeving is veel te zien en te doen, zoals wandelen en fietsen in de prachtige natuur van de Peel, op bezoek gaan in de gezellige dorpjes met terrassen en restaurants, zelfs pretpark Toverland is om de hoek! Deze B&B wordt sinds 2010 geëxploiteerd door de huidige eigenaren en is voorzien van alle luxe die men nodig heeft.

Voor de verhuur zijn 7 kamers aanwezig in verschillende afmetingen, geschikt voor 1 tot 3 personen en eventueel een kinderbed en een separaat appartement met 3 slaapplaatsen. Er is een gezellige ontbijtruimte welke 's avonds kan dienen als bar. De huidige eigenaren hebben een vaste klantenkring opgebouwd met een stabiele omzet maar willen wegens hun leeftijd de bed & breakfast en het registergoed graag overdragen.

U kunt er ook voor kiezen om hier te gaan wonen met een groot gezin, want het pand en de 2 bijgebouwen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van alle luxe zoals zwembad, sauna, weide, paardenstallen, opslag en een ondergrondse garage voor diverse auto's.

Alle voorzieningen zijn nieuw of pas enkele jaren oud zodat u zonder verdere investeringen hier kunt beginnen of kunt gaan wonen.

Een meer dan uitstekende locatie voor een zorgboerderij.

Prijs: € 895.000,-- k.k.
Inclusief alle inventaris, de beide websites, de bedrijfsvoering met de vele vaste klanten zoals bedrijven in de omgeving en uiteraard de naam.

Verdere informatie wordt uitsluitend in een persoonlijk gesprek gegeven.

Voor meer informatie of een bezichtiging belt u met bedrijfsadviseur Eric Blokland, via 0653802081

Zie ook: www.jonkershoeve.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?