Nieuwstraat 45
Terug naar overzicht

Nieuwstraat 45, Liempde

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Het Hof van Liempde
Nieuwstraat 43
5298 CK Liempde

Algemeen
Klaassen Vastgoedmakelaardij heeft het voorrecht u dit unieke object in een van de mooiste panden van Liempde aan te mogen bieden. Het Hof van Liempde is een prachtig en zeer ruim complex voorzien van restaurant/lounge, de Hofzaal, met terras en een ruime bedrijfswoning. Het bedrijf is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand met een sfeervolle uitstraling. Door de vele mogelijkheden leent het pand zich voor verschillende concepten. Het object is gelegen op een gunstige en prachtige locatie op zeer korte afstand van de A2 tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Indeling
Het object bestaat uit restaurant en zaal met terras en ruime boven woning

Restaurant
Bij binnenkomst komt men in de ruime hal met toiletgroepen en garderobe. Aan de linkerkant is het knusse restaurant met ca. 65 zitplaatsen. Loopt men rechtdoor in de hal dan komt met in de Hofzaal.
De Hofzaal is een ruime en sfeervolle zaal met een capaciteit (zittend)van ca. 85 personen. Aan de rechterzijde is een ruime bar en de achterzijde ligt een groot terras van ca 75 m2 . Aan de linkerzijde achter deze zaal is de zeer ruime en volledig geoutilleerde keuken gelegen. Er bestaat de mogelijkheid om de muur tussen het restaurant en de Hofzaal door te breken om een grote ruimte te creëren.

Oppervlakte
Restaurant: Ca 120 m2
Hofzaal: Ca 205 m2
Terras: Ca 75 m2
Keuken: Ca 90 m2

Locatie
Het object is gelegen in Liempde, een karakteristieke en gezellige plaats gelegen direct aan de A2 tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Liempde ligt in het hart van Nationaal Landschap het Groene Woud en staat bekend als een gastvrij dorp met een fraaie, goedbewaarde dorpskern. Liempde is omringd door het Dommeldal, de beroemde bolle akkers, bosgebieden De Geelders en De Scheeken (waarin edelherten leven!), Landgoed Velder en de archeologisch waardevolle Hezelaarse en Vrilkhovense akkers. In Liempde zijn veel karakteristieke dorpsgezichten bewaard gebleven. Het akkerland dringt nog op veel plaatsen de dorpskern binnen, dat zorgt voor een landelijke sfeer en fraaie doorkijkjes.

Installaties
Alle benodigde installaties voor een dergelijk horecabedrijf zijn aanwezig.

Personeel
Er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Enkel bruikleen biertechnisch gedeelte, derhalve geen verplichting

Kadaster
Gemeente Liempde sectie E nummer 4061, gedeeltelijk

Bestemming
Zie ruimtelijke plannen (op aanvraag worden deze naar u gemaild)

Woning
Op de eerste en tweede verdieping is een ruime bedrijfsgebonden woning deze is voorzien van woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers. Er bestaat de mogelijkheid om hier 2 kleinere woonruimtes van te maken. De verdiepingen zijn samen ca 300 m2.

Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Ad Janse, 06-109 680 36
Code: ADJA 2316
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?