Nieuwstraat 45
Terug naar overzicht

Nieuwstraat 45, Liempde

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop aangeboden:
Het Hof van Liempde
Nieuwstraat 43
5298 CK Liempde

Algemeen
Klaassen Vastgoedmakelaardij heeft het voorrecht u dit unieke object in een van de mooiste panden van Liempde aan te mogen bieden. Het Hof van Liempde is een prachtig en zeer ruim complex voorzien van restaurant/lounge, de Hofzaal, de Pleinzaal, twee terrassen, vijf hotelkamers en een ruime bedrijfswoning. Het bedrijf is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand met een sfeervolle uitstraling. Door de vele mogelijkheden leent het pand zich voor verschillende concepten. Het object is gelegen op een gunstige en prachtige locatie op zeer korte afstand van de A2 tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.

Indeling
Het object bestaat uit twee gebouwen namelijk het gebouw met restaurant en zalen het het gebouw met hotel.

Restaurant:
Bij binnenkomst komt men in de ruime hal met toiletgroepen en garderobe. Aan de linkerkant is het knusse restaurant met ca. 100 zitplaatsen. Loopt men rechtdoor in de hal dan komt met in de Hofzaal. De Hofzaal is een ruime en sfeervolle zaal met een capaciteit van ca. 250 personen. Aan de rechterzijde is een ruime bar en de doorgang naar een van de terrassen. Aan de linkerzijde achter deze zaal ik de zeer ruime en volledig geoutilleerde keuken gelegen. Achter de Hofzaal is de Pleinzaal gelegen. De Pleinzaal is een zaal met een capaciteit van ca. 150 personen en beschikt over een eigen bar. De zalen zijn door middel van verschuifbare wanden separaat af te sluiten. Tevens is er de mogelijkheid om de muur tussen het restaurant en de Hofzaal door te breken om een grote ruimte te creëren. Het object beschikt over twee ruime terrassen, een aan de zijkant en een aan de achterzijde met gezamenlijk een capaciteit van ca. 150 personen.

Hotel:
Het hotel is gelegen in een schattig pandje naast het restaurant. Het hotel beschikt over 4x 2-persoons kamers, 1x 1-persoonskamer, een gemeenschappelijke ruimte, een opslagruimte en een klein terrasje. Het is mogelijk om van de opslagruimte een extra 1-persoons hotelkamer te maken.

Capaciteit
Restaurant: 100 personen
Hofzaal: 250 personen
Pleinzaal: 150 personen
Terras: 150 personen

Oppervlakte
Restaurant: Ca 121 m2
Hofzaal: Ca 205 m2
Pleinzaal: Ca 186 m2
Keuken: Ca 90 m2
Totaal perceel: 1848 m2

Locatie
Het object is gelegen in Liempde, een karakteristieke en gezellige plaats gelegen direct aan de A2 tussen Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Liempde ligt in het hart van Nationaal Landschap het Groene Woud en staat bekend als een gastvrij dorp met een fraaie, goedbewaarde dorpskern. Liempde is omringd door het Dommeldal, de beroemde bolle akkers, bosgebieden De Geelders en De Scheeken (waarin edelherten leven!), Landgoed Velder en de archeologisch waardevolle Hezelaarse en Vrilkhovense akkers. In Liempde zijn veel karakteristieke dorpsgezichten bewaard gebleven. Het akkerland dringt nog op veel plaatsen de dorpskern binnen, dat zorgt voor een landelijke sfeer en fraaie doorkijkjes.

Installaties
Alle benodigde installaties voor een dergelijk horecabedrijf zijn aanwezig.

Personeel
Er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Verplichtingen
Enkel bruikleen biertechnisch gedeelte, derhalve geen verplichting

Kadaster
Gemeente Liempde sectie E nummer 4061, groot 1.038 m2
Gemeente Liempde sectie E nummer 1968, groot 315 m2
Gemeente Liempde sectie E nummer 1967, groot 65 m2
Gemeente Liempde sectie E nummer 2686, groot 430 m2

Bestemming
De bestemming van het gehuurde voor het hotel gedeelte komt niet overeen met het werkelijk gebruik, een exploitatie vergunning voor een hotelbedrijf is wel aanwezig.

Woning
Op de eerste verdieping is en ruime bedrijfsgebonden bovenwoning gelegen voorzien van woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 3 slaapkamers.


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20

of

Bedrijfsadviseur Ad Janse, 06-109 680 36


Code: ADJA 2316


Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?