Burgemeester Roosstraat 3
Terug naar overzicht

Burgemeester Roosstraat 3, Lekkerkerk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME 18043E
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Casco + horecapand in Lekkerkerk

In collegiale samenwerking bieden wij u een gerenoveerd horecapand aan.

Locatie
Lekkerkerk is een plaats in de Krimpenerwaard met zo’n 7000 inwoners. Het bijzondere van Lekkerkerk is dat het een grote oppervlakte heeft met grotendeels landbouwgronden en daarnaast als langgerekt dijkdorp sterk op de rivier is georiënteerd. Langs de Lekdijk vindt men fraaie 17e-, 18e- en 19e-eeuwse boerderijen. Door de regelgeving met betrekking op het Groene Hart mag er enkel binnen de dorpskern worden gebouwd. Alleen Tiendhoek II, waarvan de bouw eind 2009 is begonnen, vormt hierop een uitzondering. De bekendste oud inwoner is natuurlijk Paul De Leeuw.

Potentie
Het object wordt casco geleverd met een aantal extra voorzieningen. Het pand is geschikt voor meerdere horeca concepten zoals restaurant, eetcafé, lunchroom, wijnbar e.d.
Binnen zijn zo’n 60 zitplaatsen, op het terras zo’n 16 te realiseren. De nieuwe ondernemer dient de gebruikers vergunning, drank & horecavergunning en terrasvergunning op zijn eigen naam aan te vragen. De begane grond heeft een houten vloer, grote houten bar en de keuken. Via de trap komt u op de entressole met een mooie lichtkoepel. Hier bevinden zich ook de toiletten.

Installaties / inrichting
Onder meer airconditioning, vetput, krachtstroom, CAI installatie, rioolaansluiting, boiler, luchtventilatie. Er is geen inventaris lijst aanwezig. Houten vloeren op begane grond en een grote houten bar, dubbele beglazing op begane grond en etage, Het pand is een aantal jaren geleden volledig vernieuwd, zowel binnen als buiten.

Verplichtingen
Het pand voldoet aan alle eisen en brandpreventie goed gekeurd. Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers, automaten exploitanten e.d. Er is geen personeelsovername.

Openingstijden
Het bedrijf is thans gesloten maar kan en mag volgens de horeca regelgeving exploiteren.

Financiële informatie
Huurprijs onroerend goed: € 3.000,- excl. BTW per maand
Huurovereenkomst volgens ROZ model aangevuld met horeca clausules
Inventaris / huurrechten: € 10.000,-
Koopprijs onroerend goed: € 450.000,- kosten koper.

Is uw interesse gewekt?
Neemt u dan contact op met Klaassen Vastgoedmakelaardij, bedrijfsadviseur Erik Meijer, e.meijer@klaassenbv.nl, telefoon 06 236 263 07.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?