Oude Rijn 1a
Terug naar overzicht

Oude Rijn 1a, Leiden

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
De locatie van Gastrobar Boca is met recht uniek te noemen en voor de juiste ondernemer valt hier een goede boterham te verdienen.

Het restaurant is vorig jaar compleet - en met veel zorg en aandacht- opgeknapt. De ruime terrasboot aan de voorzijde zorgt ervoor dat het ook de in warme maanden goed toeven is. Boven het restaurant bevind zich nog een zeer grote ruimte die voor diverse (bedrijfsmatige) toepassingen in te zetten is.

De huidige eigenaren zijn dit avontuur vorig jaar samen begonnen maar zijn tot de conclusie gekomen niet de aandacht aan deze mooie plek te kunnen geven die het nodig heeft. Zij zullen zich verder gaan richten op hun andere zakelijke activiteiten.

Vanwege de coronamaatregelen ligt het aantal zitplaatsen binnen momenteel op 35 en buiten op 45. Voorheen lag de verhouding op 50 gasten binnen en 60 buiten. De ruime keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. De uitgebreide inventaris en inrichting zijn volledig eigendom en verkeren grotendeels in nieuwstaat. Er zijn -op de koffiebonen na- geen verplichtingen aan leveranciers of derden.

Het concept van de huidige eigenaren met verse Spaanse specialiteiten (tapas georiƫnteerd), kan natuurlijk ook voortgezet worden. Ervaren (keuken) personeel kan eventueel in overleg overgenomen worden.

Het restaurant is op dit moment van woensdag tot en met zondag geopend voor diner. Door het verruimen van de openingstijden en het draaien van lunch ligt er nog alle ruimte om de huidige omzet verder uit te bouwen. Daarnaast beschikt het pand over een ruime bovenverdieping welke nu deels in gebruik is als opslag. Hoewel de verhuurder bewoning niet toestaat staat het de nieuwe huurder vrij om na te denken over een goede invulling van deze ruimte.

Heeft u interesse en wil u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met bedrijfsadviseur Bas van Dijk E: b.vandijk@klaassenbv.nl of M: 06 41 38 09 46
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?