Rijksstraatweg  214
Terug naar overzicht

Rijksstraatweg 214, Leersum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur! ca. 127 m2 (horeca)bedrijfsruimte met dubbele garage te Leersum!

Cafetaria / café / restaurant / lunchroom / eetcafé / brasserie en/of winkel met terras in Leersum. Deze recent verbouwde horecabedrijfsruimte is weer beschikbaar gekomen. Het object was in gebruik als café, maar door persoonlijke omstandigheden hebben de exploitanten de exploitatie moeten staken.

Het object is gelegen aan de Rijsstraatweg, een doorgaande weg tussen Doorn en Amerongen. De Rijksstraatweg is een levendige straat, doordat deze straat midden in de Utrechtse Heuvelrug is gelegen kome er vele wandelaars en fietsers langs. De terrassen aan deze straat zijn dan ook altijd goed bezet.

Het object beschikt momenteel over een afgesloten entree aan de zijkant van het pand, een cafégedeelte met achterin een bar, keuken, opslagruimte en gescheiden dames- en herentoiletgroep en kleine kelder onder de trapopgang. Achter de keuken bevindt zich een doorgang naar een opslagruimte met een dubbele garage. De garage hoort bij het te huren object.

Bedrijfswoning
De entree van de bedrijfswoning is bereikbaar via de voorzijde van het object. Middels een trapopgang komt men via een hal in de woonkamer met daarnaast (links) een kleine slaapkamer, rechts van de woonkamer een grote slaapkamer met daarnaast een toilet, keuken en toegang naar het balkon. Via een trapopgang in de hal is de tweede verdieping bereikbaar. Hier bevindt zich een derde (ruime) slaapkamer. Er is ook een dakterras aanwezig op de eerste verdieping.

De bedrijfswoning is momenteel verhuurd, bij interesse kan de bedrijfswoning erbij gehuurd worden. De bedrijfswoning is niet bij de huurprijs inbegrepen.

Belendingen
Horecabedrijven, kantoren en woningen/appartementen.

Staat van onderhoud
De staat van onderhoud is goed.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever. Per direct mogelijk.

Huurprijs
De huurprijs van het object (horecabedrijfsruimte) bedraagt:
€ 20.400 per jaar, exclusief BTW en inclusief garageboxen.

Vraagprijs inventaris
De vraagprijs voor de inventaris bedraagt € 20.000,-- exclusief BTW.

De bedrijfswoning is niet bij de huurprijs inbegrepen en is momenteel verhuurd, bij interesse kan de bedrijfswoning erbij gehuurd worden voor € 1.000 per maand. De totale huurprijs bedraagt dan € 32.400 per jaar.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor meer info: Joey Hehamahua op 0611744732 of joey@klaassenbv.nl of download de verhuurbrochure hierboven.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?