Meent 57
Terug naar overzicht

Meent 57, Leerdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Hotel, restaurant, zalen: Gasterij het Oude Posthuys te Leerdam.

Het Oude Posthuys is gevestigd in het historische centrum van Leerdam, vlak bij het riviertje de Linge en stijlvolle gebouw was vroeger een postkantoor en geeft nu onderdak aan het romantisch ingerichte hotel met restaurant en zalen "Het Oude Posthuys"

De stad Leerdam behoort tot de provincie Utrecht en is centraal in Nederland gelegen. Het is uitstekend bereikbaar, vanuit Utrecht of Den Bosch is het slechts 20 minuten rijden, en vanuit Amsterdam of Rotterdam niet meer dan 40 minuten. In de directe omgeving liggen Vianen, IJsselstein, Culemborg en Gorinchem. Het Oude Posthuys is ook goed per trein bereikbaar, het station ligt op 5 minuten loopafstand.

De doelgroep betreft een combinatie van de particuliere markt, zakelijke markt en de toeristische markt uit de directe omgeving Het bedrijf is 7 dagen per week geopend.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid met zowel de auto, te voet, te fiets en het openbaar vervoer is goed.

Parkeren
Vrij parkeren in de nabije omgeving.

Huur
De bestaande huurovereenkomst zal worden overgenomen middels een huurindeplaatsstellingsovereenkomst. Vraag de makelaar naar de overeenkomst voor nadere informatie.

Financiële informatie

Vraagprijs bedrijfsexploitatie
€ 395.500,00. Het is mogelijk om een deel van de koopsom door verkoper te laten financieren in de vorm van een achtergestelde lening.

Huurprijs
€ 74.220 per jaar exclusief BTW.

Voor meer informatie en/of het plannen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met de heer J. Hehamahua op joey@klaassenbv.nl of 06117447 32. U kunt de brochure hierboven ook downloaden.

Klaassen Horecamakelaardij
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?