Loonsedijk 36
Terug naar overzicht

Loonsedijk 36, Lage Zwaluwe

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: ERME19.015E
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Café Ligthart, exploitatie en registergoed , in Lage Zwaluwe te koop

Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. biedt u een horeca bedrijfspand met volledige inventaris voor café met biljart en zaalruimte inclusief 4 kamer woning te koop aan.

Locatie
Lage Zwaluwe is een recreatief dorp in de gemeente Drimmelen, tussen Zevenbergschen Hoek en Hooge Zwaluwe, in de provincie Noord Brabant. De dichtstbijzijnde grote steden zijn Breda en Dordrecht. Het heeft zo’n 4.000 inwoners. Het bedrijf ligt aan de dijk, de doorgaande weg en op een ruime kavel eigen grond.

Kadastrale gegevens
Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I nr.3669 groot 260m2
Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I nr. 1913 groot 91 m2
Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I nr. 2637 groot 15 m2
Hooge en Lage Zwaluwe Sectie I nr. 2750 groot 718 m2

Potentie
Dit horecabedrijf is bij de inwoners van Lage Zwaluwe en de wijde omtrek bekend als (eet)café met een feestzaal. Gasten komen om een drankje te drinken, een biljartje te leggen of voor één van de vele evenementen in de aparte feestzaal. Ook maken een aantal verenigingen gebruik van deze locatie om hun activiteiten te organiseren. Veel passanten houden hier even een tussenstop om van het schitterende uitzicht te genieten. De nieuwe exploitant kan het huidige concept voortzetten maar natuurlijk ook zijn eigen formule invoeren. Gezien de totale oppervlakte zijn een (sport) café, thema restaurant, “all you can eat” formule, game center, multi media centrum zeer goed mogelijk. Het gehele bedrijf en perceel is zeer ruim van opzet en biedt nog veel onbenutte mogelijkheden.

Inrichting
Bij de ingang van het café ligt een ruim terras met 25 zitplaatsen. Vanaf het terras heeft u een wijds uitzicht over de akkers. Het café is ingericht in klassieke stijl met een grote bar, 32 zitplaatsen een groot biljart. Vanuit het café is toegang tot een aparte feestzaal. Tussen het café en feestzaal en voorin de zaal, zijn flexibele scheidingswanden. In gesloten stand ontstaan verschillende ruimte die apart gebruikt kunnen worden. In open stand ontstaat één grote zaal, geschikt voor feesten en partijen. De feestzaal is ook klassiek ingericht. Hier staat nog een grote tweede bar en zijn zo’n 130 zitplaatsen mogelijk.
In de feestzaal staat nog een extra biljart dat in de grond kan wegzakken. Erg handig met feesten en partijen. Tussen de zaal en het café is de grote keuken. Voorzien van alle benodigde apparatuur. Inpandig ook een ruime rookkamer. De kelder is ca 55m2 en geschikt voor opslag van voorraad en inventaris.
Boven het bedrijf is een 4 kamer woning gevestigd. Woonkamer van 45 m2, badkamer en drie slaapkamers. Grenzend aan de woonkamer een privé dakterras met wijds uitzicht over de akkers. Naast het pand staat een vrijstaande stenen, ruime garage die thans ook dienst doet als opslagruimte.
Het gehele bedrijf en perceel is zeer ruim van opzet en biedt veel mogelijkheden die nu nog niet benut worden.

Inventaris
De inventaris en inrichting is zeer uitgebreid en geschikt om grote groepen te ontvangen voor koffie, lunch, diner en feestjes.
Alle apparatuur en inventaris is eigendom en in zeer goede staat. Wel zijn de gebruikelijke koelingen in bruikleen van de drankenleverancier. Uitgebreide inventarislijst is beschikbaar. Huidige eigenaar o.a. in een biljartlift geïnvesteerd. Handig bij grote feesten om het biljart snel en veilig te verplaatsen.

Parkeren
Parkeerplaatsen op eigen terrein en eventueel overloop op gratis parkeerplaats op 50 meter.

Financiële informatie
Omzet indicatie: € 215.000,- per jaar.
Vraagprijs onroerend goed: € 675.000,- kosten koper (bedrijfspand inclusief 4 kamer woning)
Vraagprijs bedrijfsexploitatie met inventaris, goodwill: € 50.000,-

Is uw belangstelling gewekt? Neemt u dan contact op met bedrijfsadviseur Erik Meijer, tel. 06 236 263 07 of email e.meijer@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?