Mercuriusstraat 2D 2
Terug naar overzicht

Mercuriusstraat 2D 2, Krommenie

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Catering – Voorbereidingskeuken te huur ( met overname)
Op slechts 15 km van Amsterdam, gelegen in de plaats Krommenie bieden wij te huur aan een flinke bedrijfsruimte van c.a.160 m2, waarvan c.a. 60 m2 volledig is ingericht als productiekeuken en c.a. 100 m2 als opslagruimte, welke tevens voorzien is van een douche en een aparte toilet. De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur en een aparte toegang. Laden en lossen is dus geen enkel probleem. De keuken is c.a. 2 jaar gelden volledig ingericht met hoogwaardige keuken apparatuur, een afzuiginstallatie, aparte spoelstraat, hygiënevloer en een vetvangput. Ook is er een verdiepingsvloer ingelegd waardoor u nogmaals over c.a. 28 extra m2 beschikt, waardoor het totaal bijna 190 m2 betreft.
Bent u marktkoopman, of heeft u meerdere bedrijven die bevoorraad moeten worden vanuit een centrale keuken?, bent u werkzaam in de catering business of thuisbezorgservice, dan is dit de juiste locatie voor u. Voor de deur heeft u 2 eigen parkeerplaatsen, waarop u dus altijd, en gratis kunt parkeren.

Mocht u meer volume nodig hebben dan de huidige aangeboden 200 m2, dan is het tevens mogelijk om de naastgelegen “gelijkwaardige” maar casco bedrijfsruimte er bij te huren. ( € .995,00 p.m. excl. BTW)
Aanvaarding per direct mogelijk!
Minimale huurtermijn bij voorkeur 5 jaar!

VERHUURD
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?