Nachtegaalstraat 8
Terug naar overzicht

Nachtegaalstraat 8, Krimpen aan den IJssel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
CODE: erme20.008E
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé De Crimpenaar in Krimpen aan den IJssel ter overname.

Gemeente Krimpen aan den IJssel
Krimpen aan den IJssel is een buurgemeente van Capelle aan den IJssel in de regio Rotterdam. De gemeente telt 29.353 inwoners en heeft een oppervlakte van 8,93 km². Halverwege de jaren zestig heeft Krimpen de functie van forensengemeente van Rotterdam gekregen en is toen flink gaan uitbreiden. Tussen Capelle en Krimpen is in 1958 het eerste Deltawerk van Nederland voltooid, de stormvloedkering bij de Algrabrug.

Locatie
Het multifunctionele horecabedrijf is gevestigd naast multifunctioneel centrum de Tuyter aan het evenementenplein aan de Nachtegaalstraat in Krimpen aan den IJssel. Hier worden regelmatig evenementen georganiseerd en is iedere dinsdag de weekmarkt te vinden.

Parkeren
Groot parkeerterrein met gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Het bedrijf
De Crimpenaar is al vele jaren een begrip in Krimpen aan den IJssel. Naast het reguliere eetcafé verzorgt deze ondernemer momenteel ook de horeca in het multicultureel centrum De Tuyter. Het eetcafé heeft een uitgebreide menukaart en voor een vast bedrag per persoon kunt u genieten van een 3-gangen keuzemenu. Naar wens eventueel aangevuld met een drankarrangement. Naast het a la carte diner worden ook grote groepen ontvangen die een op maat gesneden arrangement aangeboden krijgen. Door het uitbreiden van de openingsuren en het aanbieden van thema diners / lunches zou de omzet eenvoudig verhoogd kunnen worden.

Door een kleine hal komt u het restaurant binnen. Direct vallen de strakke, nette inrichting en de grote schilderijen aan de wanden op. Het bedrijf heeft in de huidige opstelling binnen zo’n 99 zitplaatsen. Er is nog volop ruimte over voor het plaatsen van extra tafels en stoelen. Tussen de keuken en het restaurant gedeelte, staat een ruime uitgifte bar, voorzien van luxe koffiemachine, tapinstallatie en alle noodzakelijke koelingen.
Netjes afgescheiden van het restaurant, is een gang naar de toiletgroep, kantoorruimte en garderobe.
De keuken is zeer compleet ingericht en voorzien van een plavuizen vloer met schrobput. In het midden staat een kookeiland met over de hele lengte een krachtig afzuigsysteem. Koelcel en vriezers staan in de aangrenzende ruimten. Naast de keuken nog een groot magazijn met stellingen. Ook via de keuken heeft u toegang tot het centrum De Tuyter. Aan het pand is een terras van ca 50 zitplaatsen mogelijk.
Alle apparatuur, inrichting, inventaris van het bedrijf zijn in zeer goede staat en krijgen jaarlijks een servicebeurt.
Met verruiming van de openingsuren en het organiseren van thema / feestavonden is eenvoudig extra omzet te genereren.

Installaties
Krachtstroom, WIFI, Afzuiginstallatie, Koel/vriescellen, Gasaansluiting.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen aan leveranciers of derden. Alle benodigde vergunningen zijn aanwezig. Het bedrijf past in het huidige bestemmingsplan. De nieuwe ondernemer dient de vergunningen op eigen naam te stellen en dat zijn exploitatie in het bestemmingsplan past. De gehele inventaris is eigendom van de verkoper. Een inventarislijst is beschikbaar. Er zijn arbeidsovereenkomst met medewerkers die in overleg gerespecteerd dienen te worden.

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met zondag van 17.00 – 22.00 uur
Vanuit de vergunning mag het bedrijf 7 dagen per week open met meer openingsuren per dag

Financiële informatie Huur bedrijfsruimte ca € 32.000,- exclusief BTW per jaar, per maand vooraf te voldoen
Verhuurder verlangt een waarborgsom van 3 maanden huurverplichting
Energiekosten ca € 5.000,- exclusief BTW per jaar
Omzet indicatie op aanvraag: aantoonbaar jarenlang hoge omzet met een goed rendement
Vraagprijs handelsnaam, goodwill, inventaris website: op aanvraag

Huurcontract
De nieuwe exploitant zal in de plaats gesteld worden van verkoper en daarmee de rechten en plichten van huurder overnemen. Eventueel kan in overleg met verhuurder een nieuwe huurovereenkomst aangegaan worden.

Offerte
Nadrukkelijk wordt vermeld dat bovenstaande objectinformatie niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Indien u een aanbieding of offerte wenst kan ons kantoor deze, in overleg met en na goedkeuring door opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen. Deze objectinformatie geldt als uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een transactie kan pas dan tot stand komen nadat eigenaar schriftelijk hiervoor haar goedkeuring heeft verleend.

Aansprakelijkheid
Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheids-verzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?