Schuttestraat 10- 12
Terug naar overzicht

Schuttestraat 10- 12, Koudekerke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
AZIATISCH SPECIALITEITEN RESTAURANT “ORIENTAL GARDEN”
SCHUTTESTRAAT 10 EN 12
4371 BX KOUDEKERKE

Walcheren is bij uitstek het toeristische centrum van Zeeland. Prachtige stranden, mooie duinen met misschien wel de mooiste fietsroutes van Nederland en een nog steeds stijgend aantal toeristen uit België, Duitsland en Nederland. Deze omgeving staat al zolang garant voor verblijfrecreatie op een hoog niveau dat verdere introductie niet nodig is. Koudekerke ligt op fietsafstand van Domburg, Zoutelande, Vlissingen en Middelburg.

De woning aan de overkant wordt door de eigenaren tevens te koop aangeboden voor € 110.000,-. Eventueel is huur mogelijk. Het geheel ziet er verzorgd uit en is instap klaar. Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met Bart Brinkman. Voor een kijkje binnen kunt u bij www.orientalgarden.nl
via google maps een eigen rondleiding bepalen of via https://www.youtube.com/user/Arthur5709 een kijkje in de keuken nemen.


Restaurant “Oriental Garden” ligt al 23 jaar! in het dorpshart van Koudekerke. Het familiebedrijf biedt diverse formules georiënteerd op de Aziatische keuken. Deze formule staat nog steeds garant voor een mooi resultaat. Het pand is in eigendom. De uitstraling is wat men kan verwachten, aangevuld met een prachtige rotswand met de meest mooie vissen. De zaak is erg groot, op een perceel van 500 m2 is 400 meter bebouwd, waarvan keuken, opslag en bar circa 150 m2 in beslag nemen. De verkoopruimte meet circa 250 m2 en biedt plaats aan 125 stoelen, het terras aan 20 stoelen.

Website: www.orientalgarden.nl.


Voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak, kunt u contact opnemen met Bart Brinkman 06-53960241.

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?