Kaapduinseweg  24
Terug naar overzicht

Kaapduinseweg 24, Koudekerke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT DE DIS
Kaapduinseweg 24, 4371 NP Koudekerke

Gelegen aan het idyllische pleintje van Dishoek, net achter de duinen. Dit is Zeeuws TOP toerisme bij uitstek. Op Walcheren niet ver van Zoutelande en Domburg ligt vakantiepark Noordzee Résidence Dishoek, het luxe segment Largo behorende bij De Roompot. Het Restaurant De Dis is het eerste aanspreekpunt van het park. De ondernemer ontvangt een vergoeding voor het bemannen van de receptie en heeft zo de kans om iedere bezoeker van het park met 56 bungalows en 21 appartementen als eerste horeca te mogen begroeten. De weidse stranden kenmerken zich door de grote scheepsvaart die hier op zeer korte afstand de Zeeuwse kust passeert.

• Prachtig nieuwe (2016- 2017) inventaris.
• De ideale locatie in een super toeristisch gebied.
• Schitterende uitstraling pand.
• Diverse verdienmodellen; restaurant, ijssalon, winkel, Fish & chips, receptie verhuur park.
• Moderne afwerking en installaties.
• Personeel is bijna allemaal over te nemen
• Hogere omzetten gerealiseerd
• https://www.residencedishoek.nl/het-park/faciliteiten/restaurant-de-dis

De samenwerking met Résidence Dishoek houdt niet alleen in dat dit een eerste aanspreekpunt is. Op de website van het villapark zijn diverse links om arrangementen aan te bieden zoals ontbijt in de villa, lunch en picknickmand en diners. Dit alles is mogelijk op nog geen 50 meter lopen van het gehuurde. Tevens kunnen gasten gebruik maken van de lounge, grotere gezelschappen hebben de mogelijkheid om een ruimte te huren in combinatie met de faciliteiten van Restaurant De Dis.

Er is in het restaurant plaats voor ca. 100 personen in een ruime opstelling. Wanneer het weer het toe laat kan er ook buiten gegeten worden op het terras aan het mooie pleintje van Dishoek. Het terras van het restaurant biedt plaats aan 90 stoelen. De lounge meet circa 40 m2 en kan gezelschappen hebben tot 50-60 gasten. In het restaurant is ook een af te sluiten kinder- binnenspeelplaats voor de allerkleinsten.

Info: Bedrijfsadviseur Bart Brinkman, 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?