Dorpsplein 39
Terug naar overzicht

Dorpsplein 39, Koudekerke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Walcheren is van oudsher het bekendste deel van Zeeland, met prachtige duintoppen en mooie stranden. Direct achter deze duinen ligt Dishoek, met daarachter in de nabijheid van Vlissingen en Middelburg, Koudekerke. Het zal u dan ook niet verbazen, dat deze omgeving zeer goed is ingespeeld op het altijd aanwezige toerisme.
Nog steeds is dit gebied in ontwikkeling en wordt er gewerkt aan hoogwaardige verblijfsrecreatie. Koudekerke ligt aan meerdere fietsroutes en heeft een klein centrum met een ouderwets dorpsplein.

Direct hieraan gelegen is Eetcafé “Het Zeeuws Genot”, voormalig “De Oude Smidse” genoemd. Pas in 2014 heeft deze naamsverandering plaatsgevonden en is binnen middels een complete metamorfose het huidige concept ontstaan. Er is een gezellig terras met 85 stoelen, welke uitkijken over het oude dorpsplein. Binnen biedt de zaak plaats aan circa 60 stoelen.

Er is een recent aangepaste drankuitgifte, welk een goed overzicht geeft in het bedrijf. Er is aan de achterzijde van het bedrijf een keuken, met diverse vertrekken en voldoende bergruimte. Het perceel is zeer ruim (4 are) en ook van de achterkant te bereiken.

De tuin biedt plaats aan een tuinhuisje, grasveld en bergruimte met koelcel. De ruime zolder is op dit moment niet in gebruik. Wanneer u op “brochure” klikt rechtsboven, opend zich een uitgebreide presentatie.

Vraagprijs exploitatie €50.000,-
Huurprijs: €2.000,- p. maand


Voor info: Bart Brinkman, 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?