Biggekerksestraat 3
Terug naar overzicht

Biggekerksestraat 3, Koudekerke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Koudekerke is een dorp gelegen op het eiland Walcheren in de gemeente Veere en ligt naast Middelburg en Vlissingen. Ook grenst het met prachtige duinen en stranden aan de Noordzee. Het is daarom niet verwonderlijk dat dit gebied druk wordt bezocht door toeristen, Er zijn vele fietsroutes waar eenieder deze prachtige omgeving kan beleven. Van oudsher is deze omgeving in gebruik als buitenplaats voor welgestelden uit de steden. Mooie monumenten zijn hiervan nog steeds zichtbaar.

Restaurant “La Bonne Auberge” wordt al sinds 1990! door de huidige eigenaren geëxploiteerd. Er is een gezellig terras aan de voorzijde met 20 stoelen. Parkeren is geen enkel probleem. Na het passeren bij binnenkomst van de bar, waar overigens geen krukken bij staan, biedt de zaak plaats aan 50 couverts. De tafels zijn stijlvol opgedekt en zoals u kunt zien op www.labonneauberge.nl is de indeling en uitstraling klassiek te noemen. Hier wordt nog eten bereid op klassieke wijze met liefde voor seizoenen en streekproducten.
De keuken is voorzien van moderne apparatuur van de betere merken. Er is niet veel ruimte, waardoor er geen stap teveel wordt gezet, maar alles wel goed overzichtelijk is. In de tuin aan de achterzijde is plaats voor een binnen terras waar met mooi weer gebruik kan worden gemaakt door bruiloften en partijen.
Ook is er een garage/ opslag ruimte.

Op de eerste etage is met een aparte opgang een appartement bereikbaar wat aan gasten van het restaurant wordt verhuurd. Een eigen badkamer met douche en toilet, evenals een keukentje zijn aanwezig.
Boven het bedrijf is een opbergruimte waar vroeger de woning was. Hier zijn ook voorzieningen voor het personeel. Voor een uitgebreide presentatie klikt u rechtsboven op brochure, waar u meer informatie kunt vinden.

(Huurprijs 9% € 2.062,50 per maand excl btw
Woning De mogelijkheid bestaat een woning te realiseren.)


Voor meer informatie over dit unieke bedrijf kunt u contact opnemen met Bart Brinkman. 06-53960241
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?