Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over cookies
Door hiernaast op "Akkoord" te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden. Wil je niet alle soorten cookies toestaan, klik dan op "Cookie instellingen aanpassen".

Biggekerksestraat  3
Terug naar overzicht

Biggekerksestraat 3, Koudekerke

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
RESTAURANT MORILLE
Biggekerksestraat 3, 4371 EW Koudekerke


In deze omgeving aan de Zeeuwse kust worden enorme aantallen toeristen verwelkomt uit zowel binnen- als buitenland. De aantrekkingskracht van deze mooie kustprovincie brengt toeristen niet alleen maar in de zomermaanden, maar er vindt een verlenging van het seizoen plaats, waardoor de meeste verhuur accommodaties ook in de herfstvakantie, kerst en voorjaarsvakantie zijn bezet. Koudekerke ligt vlakbij de duinen met de meest prachtige fietsroutes. Ook vinden er veel ontwikkelingen plaats wat het toerisme nog verder zal stimuleren.

Sjieke uitstraling in een ontspannen sfeer
Compacte bedrijfsvoering met weinig personeel).
Mogelijkheid van aankopen pand
Ruim voldoende bergruimte
Gratis parkeerruimte
Zeer toeristische omgeving.

In het restaurant is plaats voor 46 couverts, in de huidige opstelling staan er 32. Er is een nieuw terras aan de zijkant van het pand met 24 stoelen. Achter het restaurant is een schuur voor opslag aanwezig. Boven het restaurant waar vroeger de woning was staat nu de droge opslag, een personeelstoilet en overige bergruimte. Op de eerste verdieping is ook een kleine studio van 20 m2 met een keukenblokje, toilet, badkamertje en slaapkamer. De lange keuken van het restaurant is voorzien van goede apparatuur en hier zet het keukenteam geen stap teveel. Bij binnenkomst is er een drankuitgifte.

Er zijn vele manieren om het vak horeca uit te oefenen maar de wijze waarop Dennis dit doet is wel heel bijzonder. In zijn keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. Deze wijze van exploiteren hoeft natuurlijk niet overgenomen te worden. Het restaurant biedt met een mooie uitstraling ruimte aan diverse concepten.

www.restaurantmorille.nl


De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland

Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?