Havenweg 1
Terug naar overzicht

Havenweg 1, Kortgene

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
GRANDCAFE DE PAARDEKREEK
HAVENWEG 1, 4484 NT IN KORTGENE

Op een werkelijk unieke locatie aan het water ligt naast camping en villapark De Paardekreek een prachtige horeca gelegenheid met een terras boven het water aan de jachthaven van Kortgene en een terras aan de kant waar de speelterreinen en zwembaden liggen. Aan de jachthaven kan de sfeer en uitstraling zich meten met de betere horeca aan de Middellandse zee.
Op het water is altijd wat te zien, het is een komen en gaan van allerlei boten en alles wat zich in en op het water begeeft.

Aan de zijde van de camping ligt het terras direct aan een zwembad van 12 mtr bij 8 mtr met overkapping en een speeltuin die afgesloten kan worden voor de allerkleinsten. Hier achter liggen grotere speelplaatsen en een groot open zwembad van 20 mtr bij 10 mtr. Sinds mei 2022 is er ook een overdekt zwembad zodat er nog meer omzet kan worden behaald, vooral ook in de winter.
Het terras aan het water biedt plaats aan 72 stoelen, uitbreiding is mogelijk, aan het zwembadterras staan 84 stoelen. Bij binnenkomst vallen ruimte en sfeer op en is er middels een ruime bar veel omzet mogelijk. Een barfunctie wordt nu niet echt gebruikt maar 12 krukken zijn mogelijk.

Het restaurant biedt plaats aan 66 personen, de serre heeft 30 zitplaatsen. De gerechten zijn aangepast aan het publiek wat zich hier begeeft en mag van een hoger niveau worden genoemd dan misschien wordt verwacht. Om ook gasten van een snelle hap te kunnen voorzien is er een cafetaria waar ijs en pizza kunnen worden afgehaald. Hier is een terras met 32 stoelen waarbij uitbreiding goed mogelijk is.

Prachtig bedrijf met echt goede inventaris van de juiste merken.
Ligging zowel aan het water als aan de camping
Plaatsen camping circa 400 en bungalowpark 93 huisjes.
Opbouwende hogere omzet gedurende de laatste 5 jaar.
Goed personeelsbestand waarvan enkele in vaste dienst.
Aangrenzend ruime opslag waarvan een deel gekoeld.
Veelzijdig bedrijf; restaurant, terras en cafetaria.

De meeste inventaris in het restaurant is van de laatste 3 jaar. Apparatuur wordt jaarlijks onderhouden. Vrijwel alle verlichting is LED.
In overleg met de camping die ook verhuurder is bestaat de mogelijkheid om gasten met een boot gebruik te laten maken van een aanlegsteiger, de speeltuin of het zwembad. Ook kunnen in overleg kinderfeestjes gebruik maken van de faciliteiten van de camping tegen een kleine vergoeding. Het omliggende groen bij de terrassen wordt ook door de camping bijgehouden. De (al goede) omzet van de snackbar zou nog uit te breiden zijn door in de wintermaanden open te gaan, of bijvoorbeeld te bezorgen. Dat kan ook met ijsjes bij het zwembad, evenals het verzorgen / bezorgen van ontbijtjes.

VERKOPERS WILLEN € 75.000,- VAN DE KOOPSOM FINANCIEREN WAARBIJ DEZE KAN WORDEN BETAALD IN TERMIJNEN, NADER OVEREEN TE KOMEN.


Website: www.grandcafedepaardekreek.nl


Voor info: De heer Bart. Brinkman
Regiomanager Zeeland
Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?