Het Zand 26
Terug naar overzicht

Het Zand 26, Koewacht

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
Koewacht is een dorpje op de grens van Nederland en België. Het dorp zelf is klein en heeft circa 4500 inwoners, maar maakt deel uit van Gemeente Terneuzen, de grootse gemeente van Zeeland met 55.000 inwoners. Steden als Gent en Antwerpen zijn met de auto in 15 minuten aan te rijden. De omgeving leent zich uitstekend voor wielersport. Vele toeristen en bewoners toeren door het Vlaamse landschap.

Brasserie Het Zand heeft hier met een groot terras handig op ingespeeld. Steden als Hulst liggen op korte afstand en vlakbij ligt de grote trekpleister ''Het Verdronken Land van Saefthinge'' wat jaarlijks veel bezoekers trekt. Daar de eigenaren al vele jaren werkzaam zijn in de horeca zijn zij nu maar zeer beperkt open. In de winter 3 dagen per week, in de zomer 4 dagen per week.
De Brasserie heeft de uitstraling die je van een echte herberg mag verwachten. Er is een lange bar en de tafeltjes zorgen voor voldoende zitruimte in het café gedeelte. Achterin het bedrijf is nog een gezellig zaaltje voor feestjes en partijen of voor een heerlijk diner. De keuken is enkele jaren geleden vernieuwd en voorzien van nieuwe apparatuur.
Dit zorgt er mede voor, dat dit bedrijf naamsbekendheid geniet in de wijde omgeving en veel vaste gasten mag ontvangen.


Voor meer informatie over dit bedrijf, kunt u contact opnemen met Bart Brinkman via 06-53960241.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?