Markt 31
Terug naar overzicht

Markt 31, Kessel (L)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt Restaurant Corsica inclusief mooie woonruimte in Kessel ter overname aan.

Gelegen aan de Markt te Kessel, met vanuit het restaurant en vanaf het terras uitzicht op het fantastische kasteel de Keverberg! Op nog geen 100m lopen naar het kasteel en 50m naar de oever van de Maas. Als het een beetje mooi weer is wordt dit dorpje druk bezocht door veel wandelaars, fietsers en dagtoeristen!

Een kleinschalig maar uiterste gezellig en sfeervol restaurant op een toeristische locatie gelegen met 10 tafels, 32 zitplaatsen. Op het aan de Markt gelegen terras (op het zuidwesten, dus avondzon) van 65m2 kunnen 44 gasten plaatsnemen. Een qua kleuren, materialen, licht en accessoires zorgvuldig samengesteld interieur, dat uitnodigt tot enthousiasme en goede gesprekken.
Het restaurant inclusief de compacte open keuken en bar meet totaal 65m2.
Een tweetal kelders biedt een ruime opslagmogelijkheid, inclusief koelen en vriezen.

Het restaurant is ideaal om te exploiteren als eetcafé of huiskamerrestaurant. Daarnaast kan gedacht worden aan een wijnbar, een wining&dining-concept, een doner/kebab zaak, een pizzeria, ijssalon, cafetaria of bistro.

Er bestaat de mogelijkheid om een boven het restaurant gelegen zaaltje (van ca. 40m2, nu in gebruik als woonkamer) te gebruiken voor gezelschappen en/of besloten bijeenkomsten, een feest of vergadering. Op de eerste etage bevinden zich tevens de toiletten voor de gasten.

De mooie bovenwoning (toegankelijk via de zaak) telt een ruime leefkeuken, opslagruimte, woonkamer (met eigen entree, mogelijkheid voor zaaltje) , dakterras, badkamer en 2 slaapkamers.

Parkeren kan op het plein voor de zaak en in de directe omgeving langs de straat.

Restaurant Corsica werkt momenteel alleen met een avondkaart met mediterraanse gerechten.

De huur voor de zaak inclusief de woning bedraagt € 1827,-- per maand, deels belast met BTW.(Zaak € 1410,-- excl. BTW, woning € 417 vrij van BTW)

De vraagprijs voor de exploitatie (naam, goodwill, inventaris, website) bedraagt € 45.000,--

Alle nadere info in verkrijgbaar bij horecamakelaar Eric Blokland, via 0653802081
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?