Beeselseweg 27
Terug naar overzicht

Beeselseweg 27, Kessel (L)

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Klaassen Horecamakelaardij biedt ter overname aan 'Eethuis De Rozentuin', aan de Beeselseweg 27 te Kessel.

De locatie ligt bijna aan de Maas, aan de toegangsweg naar het veer Kessel-Beesel. Aan de overkant van de Maas ligt het Landal vakantiepark De Lommerbergen. Het eethuis wordt zeer druk bezocht door gasten van het vakantiepark en de vele campings in de directe omgeving, maar ook door de dagelijkse toeristen, fietsers, toerrijders en inwoners van het dorp Kessel, de gemeente Peel & Maas en zelfs van daarbuiten.
Het komt regelmatig voor, dat de eigenaar het straatbord met de tekst 'vol' moet plaatsen om de toestroom van gasten te reguleren.
Er lopen 12 fietsroutes langs Eethuis De Rozentuin, zelf ligt de zaak op fietsknooppunt 53.

Binnen in de zaak van totaal 185m2, waarvan 120m2 verkoopoppervlakte, bevinden zich 64 zitplaatsen, in verschillende gezellige hoeken, soms op verschillende hoogtes. De verwarmde serre/wintertuin van 40m2, waarvan bij mooi weer het dak compleet open kan, kunnen ongeveer 24 gasten plaatsnemen. Het pand stamt uit 1870 en was tot 1989 in gebruik als slagerij, waarvan specifieke elementen als de winkel en de stal nog zichtbaar zijn. Sinds is in het pand horeca gevestigd. De uitstraling en sfeer kunnen gezellig genoemd worden, met veel authentieke elementen. Het zitje rondom de open haard is zeer geliefd.

De keuken is ruim van opzet en voorzien van de diverse benodigde apparatuur. Een koelcel en een vriescel zijn aanwezig.
Het terras in de tuin is grotendeels overdekt met een luifel en tevens verwarmd; hier kunnen totaal afhankelijk van de opstelling 80-100 gasten plaatsnemen. Ook langs de straat met uitzicht naar de pont en op een hoger gelegen deel in de tuin is een terrasopstelling mogelijk.
Een speeltoestel voor kinderen is aanwezig.

De zaak kent geen verplichtingen, niet voor de bierafname en niet voor de inkoop of het onderhoud. Wel zal de nieuwe eigenaar een aantal arbeidscontracten dienen over te nemen, in totaal 1,5 fte.

Parkeren kan langs de Maas, op het pleintje aan de overkant of langs de straat.

De openingstijden van de keuken zijn: maandag en dinsdag gesloten, de overige dagen van 12.00 uur tot 20.30 uur. De zaak is wegens vakanties 7 weken per jaar gesloten.
De omzet bedraagt ongeveer € 400.000,-- excl. BTW per jaar. Deze kan gemakkelijk door verruiming van de openingstijden worden verhoogd met 25-30%.

Overnamesom: € 225.000,--.

De huidige eigenaren, die de zaak nu 20 jaar bezitten, stellen voor om de zaak in overleg over te dragen.
Er wordt uitgegaan van een nieuw op te stellen huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Huur: € 3250,-- excl. BTW per jaar.

Er is nog geen bedrijfswoning aanwezig. Is op termijn wel bespreekbaar.

Alle overige info is verkrijgbaar bij horecamakelaar Eric Blokland, via 0653802081Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?