Mgr. Zwijsenplein 23
Terug naar overzicht

Mgr. Zwijsenplein 23, Kerkdriel

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Huur aangeboden:
Horecaruimte
Mgr. Zwijsenplein 23
5331 BE Kerkdriel

Algemeen
Klaassen horecamakelaardij heeft het voorrecht u deze prachtige recent gerenoveerde horecaruimte te Kerkdriel te huur aan te bieden. Het betreft een karakteristiek pand op het centrale plein van Kerkdriel. Al vele voorzieningen zoals o.a. toiletten zijn reeds aanwezig. Alle evenementen van deze levendige plaats vinden voor de deur van dit pand plaats. Eventuele huur van de naastgelegen lunchroom/ijssalon is bespreekbaar, vraag de bedrijfsadviseur voor de mogelijkheden.

Oppervlakte
Casco-ruimte totaal: Ca. 175 m2
Beoogde verkoopruimte: Ca. 145 m2

Let op, van dit object is geen NEN2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde metrages zijn slechts indicatief en vormen geen aanleiding tot verrekening

Locatie
Het pand is gelegen aan het centrale plein van Kerkdriel. Alle evenementen van deze levendige plaats vinden voor de deur van dit pand plaats. Kerkdriel is een dorp gelegen aan de Maas en telt ca. 7.700 inwoners. Door de ligging aan de Maas zijn er in de omgeving verschillende grote campings gelegen. Tevens ligt Kerkdriel op korte afstand van de A2 en ’s-Hertogenbosch.


Huurovereenkomst

Huurprijs
Op aanvraag

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor Statistiek CBS

Servicekosten
Eventuele servicekosten van de VVE betrekking hebbend op het gebruik van het gehuurde zullen aan huurder in rekening worden gebracht.

Huurperiode
De huurperiode bedraagt 5 + 5 jaar.

Overeenkomst
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model augustus 2012, huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimten conform artikel 7:290 BW met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

Zekerheidstelling
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden (inclusief servicekosten en BTW)

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.


Nadere informatie:

Bedrijfsadviseur Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl

of

Bedrijfsadviseur Michael Klaassen, 06-532 989 25 of m.klaassen@klaassenbv.nl


Code :MIKL 3943
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?