Discreet 0
Terug naar overzicht

Discreet 0, Katwijk

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Goedlopende snackbar in Katwijk

Klaassen Horecamakelaardij biedt discreet te koop aan deze goedlopende snackbar in Katwijk. Het bedrijf bestaat al sinds 2011 en draait een hoge omzet van zo’n € 7.000,= per week. Eigenaren willen het echter rustiger aan gaan doen en hebben geen opvolging. De zaak is voorzien van alle benodigde apparatuur voor een snackbar/döner. Alle apparatuur is in eigendom. Er is een afhaalcounter voor gasten die zelf afhalen, maar voor het merendeel bezorgt men aan huis. Voor de deur is de mogelijkheid voor een terras.

Locatie
De zaak ligt in Katwijk aan Zee, op loopafstand van het strand en de centrale winkelstraat. Katwijk beschikt over ruim 64.000 inwoners en heeft een zeer groot verzorgingsgebied.

Personeel
Er zijn geen overnameverplichtingen.

Woning
Er is geen woning aanwezig.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid, op straat, betaald.

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Miranda Burgers, telefoon 06 53 647 900 of per mail: m.burgers@klaassenbv.nl.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?