Veerhaven 3
Terug naar overzicht

Veerhaven 3, Kats

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht

Omschrijving

Deel deze pagina
HORECA AAN DE JACHTHAVEN VAN KATS
Kats, Veerhaven 3, 4485 PL

Aan de jachthaven van Kats ligt een horecaruimte die uitkijkt over de jachthaven, met daarachter Nationaal Park Oosterschelde. Veel mooiere vergezichten zijn er in Zeeland niet te bedenken. Deze jachthaven is een zusterhaven van die in Wemeldinge. De haven in Kats heeft 125 plaatsen, die in Wemeldinge 525 plaatsen. De eigenaren met een ligplaats kunnen kiezen in welke haven zij willen liggen. Dit vergroot de beweging in beide havens.
De horecaruimte in Kats wordt ook gebruikt als kantine van de jachthaven. Bij de huur inbegrepen zit de inventaris. In 2021 zal de haven een metamorfose ondergaan wat zal resulteren in nieuwe, dan wel aangepaste ruimten voor de receptie, werkplaatsen en ook de horeca zal een compleet nieuwe uitstraling krijgen. Mede hierdoor is er gekozen voor een huur/ pachttermijn van maximaal 2 jaar die met wederzijds goedkeuren kan worden verlengd na het realiseren van de nieuwe horeca.

Geen investering nodig voor overname exploitatie, wel een borgsom
Prachtig uitzicht over de haven en de Oosterschelde
Voortzetten van het unieke concept mogelijk

r is binnen zo’n plaats voor ca. 50 personen in een gemakkelijke ambiance. Verwacht hier zeker geen stijf opgedekte tafels met wit linnen. Hier is optimaal ingespeeld op de wensen van de gemiddelde zeiler. Goed eten met een goed glas wijn in een gemakkelijke zetting.

W.


www.katsekaai.nl

Voor meer informatie De heer B. Brinkman
Regiomanager Zeeland

Telefoon | 06 -53960241 | 033-2581330
E-mail | b.brinkman@klaassenbv.nl

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?