Oudestraat 16
Terug naar overzicht

Oudestraat 16, Kampen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Te Koop, te huur, Lunchroom Nonna te Kampen

Lunchroom Nonna is opgericht in 2017 en is sindsdien gesitueerd op de huidige locatie op de hoek van de Geerstraat en de Oudestraat met een Italiaanse glans. Voor ontbijt en lunch heeft men een goede keus uit verschillende luxe, verse, warme of koude broodjes, en ambachtelijke gebakjes. Voorheen zat op deze locatie sinds jaar en dag Croissanterie Paris.

De lunchroom heeft een ongedwongen en gastvrije sfeer. Vele gasten maken gebruik van deze mogelijkheid en nemen dan hun laptop mee. Het is een ideale plek om te werken en lunchen tegelijk.

Nonna's broodjes worden de hele dag vers gebakken en de vleeswaren komen van de beste ambachtelijke slagers en poeliers.

Bij Nonna kan men terecht van dinsdag t/m zaterdag van 09:00 tot 15:00 voor ontbijt en lunch. Geen tijd om in de gezellige sfeer van Nonna te vertoeven? Neem uw broodje mee naar huis of werk. Nog iets gezonder? Bij Nonna eet u een super ontbijt met door uzelf uitgezochte notenvariatie, vers fruit en hangop yoghurt.

Bedrijfsruimte
Entree via het terras op de Oudestraat. Links bevindt zich de toonbank, open keuken, rechts diverse gezellige zitplaatsen. Achterin de zaak bevindt zich een wenteltrap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede zitgedeelte met vide die uitkijkt op de begane grond en de winkelstraat. Via de trap is de tweede verdieping bereikbaar, ook hier bevinden zich diverse zitplaatsen.

Op de derde verdieping bevindt zich de toiletgroep en kantoorruimte en toegang naar de vliering.

De kelder is buitenom bereikbaar en hier bevindt zich een opslagruimte voor voorraad en opslag.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 30.000,--

Huurprijs bedrijfsruimte (kelder, begane grond, eerst en tweede verdieping, zolder)
€ 1.600,-- per maand (ex. BTW)*

Het pand is eventueel te koop. Vraag de makelaar naar meer info.

Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?