Voorstraat 43
Terug naar overzicht

Voorstraat 43, IJsselstein

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Deze cafetaria is gevestigd in het centrum van IJsselstein, in een karakteristiek (horeca)bedrijfspandje. De stad IJsselstein behoort tot de gelijknamige gemeente IJsselstein en is gelegen in de provincie Utrecht. IJsselstein beschikt over een monumentale binnenstad met vele rijksmonumenten. Voorbeeld hiervan zijn de drie stadspoorten in IJsselstein waarvan resten bewaard zijn gebleven. Deze stadspoorten zijn gesitueerd op minder dan 1 kilometer afstand van het object en zijn weergegeven op naastgelegen afbeelding. IJsselstein wordt omringd door de gemeenten Utrecht, Montfoort, Lopik, Vianen en Nieuwegein. De Voorstraat is een gezellige straat waar zich nog vele andere horecabedrijven en winkels bevinden.

Bij de cafetaria die gevestigd is in de Voorstraat staat ambacht en goede kwaliteit op de voorgrond. Men serveert heerlijke verse friet en ambachtelijke snacks. De aardappelen komen heel en gewassen binnen en worden in de zaak verwerkt tot heerlijke verse friet, van snijden tot voorbakken waarna ze met liefde worden afgebakken tot een heerlijke friet. Ook serveert men de Utrechtse Croquette, er zijn verschillende smaken die op traditionele wijze worden bereid in Utrecht. Maar ook voor een heerlijk balletje gehakt of frikadel van de slager en saté van scharrelkipfilet kan men bij deze cafetaria terecht! Er zijn heerlijke drankjes, maar nog lekkerder, de milkshakes en vers softijs op basis van room!

Indeling
Via de entree, gelegen aan de Voorstraat, komt men direct in de frietzaak met links en rechts zitjes (kistjes). Achterin de zaak bevindt zich de balie met daarachter de keuken (bakwand). Aan de achterzijde (links) bevindt zich een deur met een trappetje naar beneden. Hier bevinden zich diverse opslagruimten. De achterzijde is aan een grachtje gelegen, hier kunnen bootjes / kano’s aanmeren, een bestelling doen en weer verder varen.

Bestemming
De bestemming is ‘Enkelbestemming Centrum’ met nader aanduiding ‘Horeca categorie 1’. Voor meer info ruimtelijkeplannen.nl.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per auto, openbaarvervoer en te voet/ fiets is goed daarnaast is de Frietzaak ook per kano bereikbaar.

Parkeren
Op eigen terrein geen parkeerplaatsen.

Ligging
Centrum van IJsselstein, in directe omgeving van winkels en horeca.

Bouwkundige aspecten
-Staat van onderhoud = goed
-Opgetrokken uit steen en hout
-De kozijnen zijn van hout met dubbele beglazing

Technische installaties
Cv ketel door middel van centrale verwarming
Warmwatervoorziening door middel van ketel en boiler
Alarm- brandinstallatie aanwezig
Voldoende groepen en (kracht)stroom

Bijzonderheden
- A1 locatie
- Verruiming openingstijden mogelijk
- Nieuwe inventaris en inrichting
- Stabiele omzet

Oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt ca. 40m2 binnenruimte

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het ROZ model 2012 Winkelruimte en overige bedrijfsruimten aangevuld met standaard horecabepalingen

Huurtermijn
5+5 huurjaren (afwijkende huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar)

Indexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) voor het eerst één jaar na ingang huuringang.

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand vooruit.

Waarborgsom / bankgarantie
3 maanden plus BTW.

Oplevering
In overleg met opdrachtgever. Per direct mogelijk.

Gunning
Verhuurder behoud zich het recht van gunning voor.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt
€ 14.400,00 per jaar, exclusief 21% BTW en eventuele servicekosten.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie
De vraagprijs bedraagt € 60.000,--

Meer info: Neem contact op met Joey Hehamahua via 0611744732 of joey@klaassenbv.n
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?