Meidoornkade 29
Terug naar overzicht

Meidoornkade 29, Houten

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Dit BBQ & Grill Restaurant is gelegen in een Horeca/Leisure verzamelgebouw (Paviljoen ‘De Toekomst’) op een uitstekend bereikbare locatie in Houten met gratis parkeerplaatsen. Het paviljoen is in 2008 geopend.

Direct zichtbaar vanaf de A27, tussen Nieuwegein en Utrecht (afslag 29 Houten). De Leisure activiteiten zoals Glow Golf, Escape Room, bowlen en lasergamen bevinden zich in het souterrain en versterken de omzet van het restaurant door goede samenwerking en op maat gemaakte arrangementen. Op de eerste verdieping bevindt zich restaurant "Yakimono".

Het restaurant beschikt over 150 zitplaatsen met een uniek terras met nog eens 70 zitplaatsen. Het restaurant beschikt over tafels met ingebouwde steengrill/bbq en een eigen afzuigkap, waar men met 2 tot 150 personen kan bbq/steengrillen en elk gezelschap heeft een eigen tafel. Centraal in het restaurant staat een groot buffet met 15 soorten vlees en vleesspiezen, vegetarische gerechten en diverse salades.

Op het buffet staan diverse sauzen (waaronder warme satésaus) en 2 hotpots gevuld met heerlijke soep. Frietjes en stokbroodjes met kruidenboter worden aan tafel geserveerd. Tijdens de zomer maanden is er de mogelijkheid te barbecueën op het buitenterras. Het betreft onbeperkt eten voor € 25,95 per persoon.

Ligging
Buitengebied Houten. De Expo in Houten ligt op loopafstand van het paviljoen.

Bereikbaarheid
De locatie is goed bereikbaar met de auto, per fiets of het openbaar vervoer. Op circa 5 autominuten van Rijksweg A27.

Parkeermogelijkheden
Gratis, op eigen terrein voldoende parkeerplaatsen (400).

Oplevering
In overleg met opdrachtgever.

Bijzonderheden
- Arrangementen met leisure in hetzelfde gebouw
- Bbq/grill restaurant
- Stabiele omzet, bovengemiddeld resultaat
- geschikt voor bedrijfsfeesten, uitjes en zakelijke bijeenkomsten.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie op aanvraag
Huurprijs ca. € 75.000 per jaar (exclusief btw).

Meer informatie
Voor een uitgebreide en volledige verkoopbrochure gelieve contact opnemen met de heer J.M. Hehamahua. Alle verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?