Kerkpad 5
Terug naar overzicht

Kerkpad 5, Horn

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Nieuw!

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden:
Hotel – Restaurant de Abdij
Kerkpad 5
6085 BA Horn

Algemeen
Namens onze opdrachtgever mogen wij u dit unieke Hotel – Restaurant met 27 kamers ter overname aanbieden te Horn. Hotel de Abdij is gevestigd in een prachtig karakteristiek pand wat vroeger een klooster is geweest. Naast de 27 kamers beschikt het object over een restaurant, 2 multifunctionele zalen en aan zowel de voorzijde als achterzijde een terras.

Indeling
Op de begane grond vindt men het restaurant, een bar, een kantoor, 2 multifunctionele zalen, de keuken en 7 hotelkamers. Op de eerste verdieping zijn 13 hotelkamers en een privé gedeelte met 3 kamers. Op de tweede verdieping zijn 8 hotelkamers en een gedeelde badkamer. Het object beschikt tevens over een zolder en een kelder.

Locatie
Hotel de Abdij is gelegen in Horn, een kerkdrop van Roermond. In de omgeving vindt men mooie natuur met vele fiets- en wandelroutes en natuurlijk de grote trekpleister; de outlet van Roermond.

Verplichtingen
Er zijn geen verplichtingen

Bestemming
Hotel/Restaurant/Bistro toegestaan volgens het bestemmingsplan

Woning
Er is in het pand een bedrijfswoning aanwezig met 3 kamers. Eventueel is het mogelijk van deze woning 2 ruime hotelkamers te maken.Nadere informatie:

Horecamakelaar Ad Janse, 06-109 680 36 of a.janse@klaassenbv.nl

of

Horecamakelaar Rody Teulings, 06-247 386 20 of r.teulings@klaassenbv.nl


Code: ADJA
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?