Middenbaan-Noord 202
Terug naar overzicht

Middenbaan-Noord 202, Hoogvliet Rotterdam

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Sense of China Rotterdam-Hoogvliet

“Geniet van ons wereldse buffet met open keuken bereiding. Laat u verrassen door gerechten uit de Wok, een eeuwenoude Chinese Traditie. Proef de passie uit Zuid-Europa met de Mediterrane BBQ. Ontdek de Japanse keuken van de Teppanyaki plaat en ervaar de trend van heerlijk versbereide Sushi’s in grote variëteit”

Regelmatig krijgt Klaassen Horecamakelaardij zaken in de verkoop die het predicaat “pareltje” rechtvaardigen. Deze “All You Can Eat“ family restaurant, onder de rook van Rotterdam, is er zo één. Dit restaurant is gelegen in een middelgrote winkelcentrum onder de rook van Rotterdam, met een uitstekende logistieke bereikbaarheid van omliggende gemeentes en GRATIS parkeren voor de deur. Ondanks het feit dat er in de directe omgeving in 2014 twee andere grote sushi/wereldkeuken zaken zijn geopend heeft deze zaak door klantenbinding en kwaliteit de omzet weten vast te houden. Een meer dan uitstekende cashflow maakt deze zaak zeer interessant voor overname.

De huur is recent aangepast naar een marktconform niveau.

Het bedrijf bestaat 13 jaar en het interieur is enkele jaren geleden helemaal vernieuwd.
In de loop der jaren heeft het bedrijf een grote naam in de wijde omtrek weten te genereren welke zich ook vertaald in de omzetten. De totale oppervlakte van circa 800 m2 biedt plaats aan minimaal 360 gasten. Momenteel is het restaurant geopend van maandag t/m zondag van 16.30 uur tot circa 22.00 enkel voor het diner.

De huidige eigenaren staan open voor een overname van het bedrijf waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om dit mooie bedrijf voort te zetten. Gezien de huidige openingstijden en het aanbod heeft het bedrijf nog volop groeipotentie. Een financiering van de bank behoort tot de mogelijkheden waarbij een eigen inbreng van minimaal 25% is vereist.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:
Horecamakelaar Peter Klaassen, 06 - 53 14 89 02 of per mail: p.klaassen@klaassenbv.nl.

KENMERKEN:
Omzet: Topsegment, op aanvraag
Vraagprijs pand / inventaris / goodwill: Op aanvraag
Huur: € 9.000 per maand, excl. BTW

TREFWOORDEN:
- Rotterdam
- Restaurant / Chinees / Wok / BBQ / zelfbediening / Sushi / Teppanyaki / All You Can Eat
- Centrum / winkelcentrum / Woonwijk
- Omzet topsegment / lift aanwezig
- Code: PEKL 15007

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?