Van Tuyllstraat 22
Terug naar overzicht

Van Tuyllstraat 22, Hooglanderveen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Eetcafé ’t Houteveen

In het centrum van Hooglanderveen (Amersfoort)gelegen aan het dorpsplein de Hoiberg, is deze prachtige rietgedekte boerderij gelegen. Sinds 2012 is hierin eetcafé ’t Houteveen in gevestigd. Doordat de eerste jaren al gelijk boven verwachting waren, hebben zij in 2016 de zaak helemaal van een nieuw eigentijds interieur kunnen voorzien. Hierdoor is de onderneming nu helemaal “turn-key” over te dragen aan een enthousiaste opvolger.

Eetcafé ’t Houteveen heeft verschillende functies. Er is een sfeervol restaurant met een toegankelijke kaart welke een hele brede doelgroep aanspreekt. Op de kaart staan de populairste gerechten zoals hamburgers, saté’s, steaks, spareribs, etc.
Daarnaast is er ook nog een café waar een huiselijke sfeer hangt met een biljart -en biljartvereniging-. Zowel voor het restaurant als het café is het prachtig gelegen terras van grote toegevoegde waarden. Tezamen brengt dit tot leuke mogelijkheden voor bijzondere familie- of bedrijfs aangelegenheden of een leuke verjaardag viering.

Locatie:
Hooglanderveen is een dorp in het noordoosten van de gemeente Amersfoort (Utr.). Door de bouw van de Amersfoortse wijk Vathorst is het dorp Hooglanderveen inmiddels helemaal ingesloten door de stad Amersfoort. Hooglanderveen is eenvoudig bereikbaar middels openbaarvervoer en de auto. Tevens eenvoudig aan te rijden vanaf knooppunt Hoevelaken (A1/A28). Amersfoort telt ruim 156.000 inwoners (bron: CBS 1 jan 2019) en is daarmee de 15e stad van Nederland.

Afmetingen / capaciteit:
- Café restaurant ca. 160 m² en telt momenteel ca. 92 zitplaatsen, grote bar en biljart (uitbreiding naar 140 is in te tekenen)
- Keuken ca. 37 m²
- Toiletten ca. 21 m², 3 wc’s, 3 urinoirs en een invaliden toilet.
- Kelder ca. 26 m²
- Overige ruimten ca. 19 m²
- Kelder ca. 26 m² welke uitstekend geschikt en toegankelijk is voor opslag.
Totaal V.V.O. ca 263 m²
Perceel ca. 1.100 m²

Aan twee kanten van het object zijn terrassen gelegen. In het totaal zijn er circa 75 zongelegen zitplaatsen.

Er is geen NEN tekening of meetrapportage waardoor de opgegeven afmetingen en indelingen ter indicatie bedoeld zijn. Sommige ruimten zijn voor gezamenlijk gebruik of kunnen erfdienstbaarheden op zitten. Boven de aangeboden ruimten zijn woningen gesitueerd. Deze zijn niet bij het aangebonden inbegrepen en worden niet te huur of ter overname aangeboden.

Parkeren:
Op eigen grond is er plaats voor circa 9 parkeerplaatsen maar naast het object ligt ook een grotere openbare parkeerplaats waar gratis lang geparkeerd kan worden.

Openingstijden:
Momenteel van woensdag tot en met zondag vanaf 14.00 uur, en in het weekend tot 02.00 uur. Verruiming van openingstijden is mogelijk.

Personeel:
Er zijn enkele zeer gemotiveerde medewerkers aanwezig welke mogelijk willen blijven bij een bedrijfsoverdracht. Een overzicht van de huidige bezetting is bij de horecamakelaar op te vragen.

Verplichtingen:
Vrij van Food, Drank, Koffie en Brouwerij verlichtingen. Wel staan er verschillende zaken op bruikleen zoals de tankbier- techniek (Heineken), espressomachine (Alleborgh), koelingen (Vrumona) en speelautomaten (CoAm). Wel is er een leverantieovereenkomst met een energieleverancier welke loopt tot en met 4 januari 2021.

Huurprijs:
€ 3.775,12 per maand, vrij van BTW.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst is op basis van het model ROZ 7:290. Een kopie van de huidige overeenkomst is bij de horecamakelaar op te vragen.
Huurder is gehouden voor de doorlevering van Gas, Water en Elektra aan de bovenwoningen. Huurder krijgt van verhuurder hier een ruime vergoeding voor. Er wordt een huurwaarborgsom verlangt ter hoogte van drie maanden huurbetaling.

Vraagprijs:
€ 180.000,-- voor Goodwill, Inventaris en zaken welke door huurder aan het gehuurde zijn aangebracht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033 - 258 13 30Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?