Alteveerstraat 1
Terug naar overzicht

Alteveerstraat 1, Hoogeveen

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?

Omschrijving

Deel deze pagina
Te koop aangeboden restaurant in Drenthe, in het centrum van Hoogeveen.

Centraal gelegen in het centrum van Hoogeveen, echter net buiten het drukke uitgaansleven van Hoogeveen bevinden zich nog enkele van de oudste panden van Hoogeveen met fraaie gevels, in het bijzonder rondom het historische oude kruis, Alteveerstraat, Het Haagje, Schutsstraat, Hoofdstraat. In deze historische panden is o.a. horeca in gevestigd

Prominent aanwezig aan deze kruising is het Grand Café.
Het huis met de Duivengaten dateert uit 1691 en zie je direct liggen aan de toegangswegen vanuit de A28 en A37 naar het centrum van Hoogeveen.

Het restaurant heeft een warme en smaakvolle inrichting en bied plaats aan ongeveer 46 gasten en doet al jarenlang actief mee aan Hoogeveen Culinair. Je verblijft in een van de oudste panden van Hoogeveen, namelijk 300 jaar. In 1972 is het gehele pand gerenoveerd en voor zover mogelijk teruggebracht in zijn originele staat inclusief de duivengaten aan de voorzijde van het huis. Het terras ligt aan de kruising van de vernieuwde entree van het winkelgebied van Hoogeveen met bruisende fonteinen en terrassen. Het terras biedt plaats aan ruim 50 gasten. Het huidige gastenbestand is vrij breed door o.a. dat de huidige eigenaren erg gespitst zijn op toegankelijkheid. De gasten komen niet alleen uit Hoogeveen, maar uit de weide omgeving liggend in de driehoek Emmen, Assen Meppel. Complete inventaris is in zeer goede staat van onderhoud.


Oppervlaktes van ruimtes:
Entree, garderobe, toiletten 16 m2
Restaurant 80 m2 (46 zitplaatsen)
Terras 90 m2 (50 zitplaatsen)
Keuken 23 m2
Opslag 42 m2
Totaal 161 m2

Om binnen te kijken in het restaurant verwijs ik u naar: https://goo.gl/maps/mniMFXfZ2NU2 (kopieer deze link naar uw browser)

Op de verdieping boven het restaurant is een woning gelegen en opslagruimte. Indeling van de woning is: woonkamer, 4 slaapkamers, toilet, badkamer, bergzolder. De woning kan ook als kantoorruimte gebruikt worden.
Er bestaat de mogelijkheid om deze ruimte op te frissen en te gebruiken als vergaderruimte en/of besloten partijen.

De huidige eigenaren staan open voor een snelle overname van het bedrijf waarbij geïnteresseerden de kans krijgen om dit mooie bedrijf zo voort te zetten. (Going-on, instappen en doordraaien.)
De vraagprijs is daarop ook op aangepast. Het historisch horecapand met woning is uitermate geschikt voor een vakkundig horeca stel. (keuken en bediening), vanwaar uit nog volop groeipotentie aanwezig is.

Wilt u deze exploitatie overnemen, meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken dan kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Jan Elslo of Anton Zwart,
telefoon: 06 – 109 068 91 of per mail: j.elslo@klaassenbv.nl

Tevens is aankoop monumentaal onroerend goed mogelijk. Voor informatie hierover kunt u zich wenden tot Klaassen vastgoed makelaardij, te weten horeca-adviseur:
J. Elslo / A.Zwart 06-109 06 891 of j.elslo@klaassenbv.nl

Omzetindicatie: op aanvraag
Huidige exploitatie: Goed en op aanvraag beschikbaar.
Huidige openingstijden: Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 11.00 uur tot 24.00 uur

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Klaassen Horecamakelaardij B.V. , Jan Elslo / Anton Zwart
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?