Foarstrjitte 6
Terug naar overzicht

Foarstrjitte 6, Holwerd

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Deel deze pagina
In het centrum van het sfeervolle Friese kustplaatsje Holwerd vindt u Hotel De Gouden Klok.

Hotel De Gouden Klok is een toeristische hotel, maar ook een kleine zakelijke markt heeft, met huiselijke sferen. Het hotel heeft een ruime geschiedenis met vele leuke anekdotes. Het dateert oorspronkelijk uit 1880. De huidige eigenaar exploiteert het sinds 1998.

Het hotel is voorzien van 18 zonnepanelen, nieuwe cv ketel en boiler. De hele hotel is inmiddels voor het grootste gedeelte voorzien van thermopane beglazing.

De bushalte voor de bus naar de haven van Holwerd, Dokkum of Leeuwarden ligt op 130 meter van het hotel.

Het hotel telt 10 Kamers met 25 bedden verdeeld onder 1- tot 4-persoon kamers met een eigen of gedeelde badkamer en 2 appartementen, waarvan 1 met keuken. Deze liggen direct naast het hotel en kunnen eenvoudig gekoppeld worden, zodat er 1 grote appartement over blijft met een ruime eetkamer.

Er zijn ruime en voldoende parkeerplaatsen op eigen grond en voor het hotel aanwezig.

Het Eetcafé voor passanten en hotelgasten biedt thans plaats aan ca. 30 personen. In de (ontbijt)ruimte er achter is plaats voor nog eens 25 personen. Een prachtige compacte keuken met daarachter een koelcel en een nieuwe vriescel.

Voor het hotel is een terras met 8 zitplaatsen, naast het hotel zijn nog eens 12 zitplaatsen.

Er is een woning met eigen opgang, 3 slaapkamers, woonkamer van ca. 25 m2 en een badkamer met bad, douche en toilet en keuken.

Dankzij de gunstige ligging en gedegen bedrijfsvoering van de afgelopen 21 jaar, kent dit bedrijf al jaren een mooi stabiel omzetbeeld. Een uitstekende basis voor de opvolgers van de huidige ondernemers!

Kadastrale aanduiding: Holwerd A 2374 en Holwerd A 2377

Kijk ook op http://www.degoudenklok.nl/

Voor info: Klaassen Horeca & Vastgoed BV, Bedrijfsadviseur Jan Elslo 06 - 129 39 189

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?