Vaartweg 7
Terug naar overzicht

Vaartweg 7, Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Ter overname aangeboden: Restaurant Bleu (+bovenwoning)

Aan de rand van het centrum is restaurant Bleu gelegen. Restaurant Bleu staat voor werken met duurzame producten, waar het kan biologisch en zo veel mogelijk milieu bewust. Er wordt gewerkt meet veel passie en met de mooiste producten voor de beste kwaliteit. Met de strakke doch confortable inrichting is een rustige en sfeervolle omgeving gecreëerd. Met persoonlijke aandacht voor de gasten wordt er een ontspannen avond uit voor de gasten gecreëerd. De gasten van Bleu laten zich het beste kenmerken als volwassen met een keuze voor kwaliteit met smaak. Aan de wijnkaart is ook veel aandacht besteed.

Hilversum:
Hilversum telt circa 90.000 inwoners (bron: CBS februari 2017) en staat bekend als de media stad van Nederland. Het centrum van Hilversum is bij uitstek het uitgaansgebied voor de plaatsen Weesp, Bussum, Laren, Baarn, loosdrecht etc.. Hilversum heeft een bruisend hart met een enorm uitgebreid winkel en horeca aanbod. De kern kenmerkt zich door veel oude authentieke panden, lange winkelstraten en alle activiteiten en evenementen welke je een grote stad verwacht.

Parkeren:
Parkeren kan zoals in elk groot centrum op vele plaatsen. In dit geval is de uitgang van Parkeergarage de Gooische Brink, op steenworpafstand ( 27/7, 400 plaatsen, € 2,-- p.u. en een dagkaart € 8,--).

Indeling:
Via de entree op de begane grond komt u in het eerste restaurantgedeelte van ca. 50m² . Daar zijn ca. 20 zitplaatsen en 5 aan de wine-bar.
Achter in de zaak wordt middels een splitlevel de verdieping verdeeld naar een souterrain restaurant van 65m² met ca. 28 zitplaatsen.
Op iets verhoogde verdieping zijn de toiletten, keuken en opslag van ca. 50m² gerealiseerd.
Het gehuurde bedrijfsoppervlak is in het totaal ca. 165m² en heeft in het totaal ca. 53 zitplaatsen.

Via een aparte opgang is er toegang tot de in onderverhuurde staat zijnde bovenwoningen.

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen verrekening.

Openingstijden:
Dinsdag tot en met zondag van 17.30 tot de laatste gasten er aan toe zijn.
De vergunning laat eventueel openingstijden toe van ‘s ochtends vroeg tot 01.00 uur ’s nachts, 7 dagen in de week.

Verplichtingen:
Vrij van verplichtingen. In nader overleg kan er personeel mee overgenomen worden.

Bruikleen:
- Biertechnische installatie

Omzet:
Op aanvraag kunnen -na een persoonlijke kennismaking- jaarcijfers worden verstrekt. Wel kan opgemerkt worden dat er een prima omzet gerealiseerd wordt in deze zaak, welke ruimschoots in verhouding staat met de vraagprijs.

Huurprijs:
De huur bedraagt € 2.188,57 per maand, voor het gehele pand. De bovenverdiepingen worden verhuurd aan3 personen welke gezamenlijk een huur opbrengen van € 1.525,-- per maand incl. nutsvoorzieningen. Na aftrek van de geschatte nutsvoorzieningen van de bovenverdieping en de huuropbrengsten resteert er een huur van circa € 825,-- per maand voor het restaurant.


Overnamesom:
De vraagprijs voor het complete bedrijf (goodwill en inventaris) bedraagt € 59.500,--. Deze vraagprijs is gebaseerd op gedane investeringen en huidige omzet.

Voor meer informatie:
Kijkt u ook eens op de website van het bedrijf: http://www.restaurantbleu.nl/
U kunt contact opnemen voor meer informatie met horecamakelaar Alex Willemse op 033-2581330
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?