Noodweg 35
Terug naar overzicht

Noodweg 35, Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Beschikbaar

Omschrijving

Deel deze pagina
Noodweg 35 Hilversum, voorheen restaurant Floyds

Charmant horecagebouw in idyllisch gelegen bosrijke omgeving in ’t Gooi. Dit unieke object op een ruim perceel wordt aangeboden door Klaassen Horecamakelaardij. Uitermate geschikt als bistro, pannenkoekenhuis

Locatie:
Het betreft een zeer goed bereikbare locatie op steenworp afstand van vliegveld Hilversum. Omliggende plaatsen zijn Hilversum, Baarn, Soest, Bilthoven, Utrecht en Loosdrecht met haar Loosdrechtse Plassen.

Indeling:
Bij aankomst kunt u altijd uw auto of fiets kwijt op de ruime en zeer net aangelegde grind- parkeerplaats. Via het zichtterras aan de straatkant komt u door de knusse entree het restaurant binnen. De vele kleine glas-in-lood ramen geven het geheel een bijzondere en verrassende uitstraling. Achter het restaurant is de volledig ingerichte keuken gesitueerd. Via deze keuken komt u in de spoelkeuken en via de spoelkeuken in de opslagruimte. Achter het gebouw ligt een ruime tuin waar mogelijk nog een leuke invulling aan gegeven kan worden (kinderspeeltoestel ?).

Metrage:
Begane grond totaal ca. 125 m²
bestaande uit:
- restaurant ca. 70 m²
- Spoel/keuken ca. 30 m²
- Koeling/kantoor ca. 16 m²
- Toiletten ca. 7 m²
Op de verdieping (twee aaneengesloten kamers) totaal ca. 25 m²
Totaal oppervlak binnen ca. 150 m²
Perceel grote (terras, parkeren, gebouw, tuin) ca. 2.367 m²

Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening.

Zitplaatsen:
Binnen: ca. 36 zitplaatsen. Momenteel staan er grote tafels met grote rieten stoelen. Met andere (normale) restaurant meubels en andere indeling zouden er circa 50 zitplaatsen realiseerbaar zijn.
Buiten: ca. 54 zitplaatsen. Ook hiervoor geldt dat het terras een ruime opstelling kent.

Toiletten:
De toiletten bevinden zich op de begane grond naast het restaurant en zijn zowel buitenom als via het restaurant toegankelijk.

Parkeren:
Op de ruim aangelegde grind- parkeerplaats zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Dit betreft eigen grond.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.360,- per maand. Geen BTW van toepassing.

Overnamesom:
De vraagprijs voor inventaris, technische installaties en zaken welke door huurder zijn aangebracht bedraagt € 65.000,--

Openingstijden:
Thans is de zaak, mede vanwege familie omstandigheden gesloten.

Download op deze site de brochure voor meer info.

Voor meer informatie over het object of een bezichtiging, kunt u contact opnemen met Horecamakelaar Alex Willemse via 033-258 13 30 of mobiel via 06-50445472
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?