Hoge Naarderweg 61
Terug naar overzicht

Hoge Naarderweg 61, Hilversum

Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?
Verhuurd

Omschrijving

Deel deze pagina
Te huur:
Kantoorruimte van ca. 90 m² VVO (3 kantoorkamers, wachtruimte en met eigen toilet en pantry) gelegen op de 1ste verdieping van karakteristiek kantoorvilla nabij uitvalswegen en centrum. VERHUURD

Nog beschikbaar:
Er is tevens een unit beschikbaar in het zelfde gebouw (Koninginneweg 13) op de 2de verdieping. Deze units kunnen (indien gewenst) binnendoor via een gezamenlijk trappenhuis bereikt worden.

Algemeen:
De karakteristieke kantoorvilla is gelegen op de hoek Koninginneweg / Hoge Naarderweg. In dit mooie gebouw zijn diverse huurders gevestigd. Op de 1ste verdieping van de Hoge Naarderweg 61 komt in het voorjaar 2021 een kantoorunit beschikbaar bestaande uit 3 werkkamers en een eigen wachtruimte.
Het pand is gelegen nabij het Gemeentehuis van Hilversum, nabij het centrum, openbaar vervoer op korte afstand, goed bereikbaar, openbare parkeerplaatsen voor de deur, alsmede eigen parkeergelegenheid (2.p.p.) op eigen terrein.

Kantoorruimte:
De kantoorruimte bestaat uit een gezamenlijke entree (aan de Hoge Naarderweg 61).
Op de 1ste verdieping zijn de 3 kantoorkamers, wachtruimte en berging gelegen (totaal ca. 60 m² kantoorkamer). De 1ste verdieping (aan de Hooge Naarderweg) is totaal ca. 90 m².
De kantoorkamers zijn resp. 20,8 m², 20, 5 m² en 18,3 m² waarvan 2 met balkon. Alle kamers hebben hoge plafonds en veel daglicht.
Op de ruime overloop is een eigen pantry aanwezig, alsmede een eigen toilet. Er zijn diverse vaste kasten en bergruimtes aanwezig.
In het gebouw komen vaker kantoorkamers geschikbaar. Zie ook de Koninginneweg 19 te Hilversum, zelfde gebouw, andere entree.

Metrage:
1ste verdieping: ca. 90 m² VVO, waarvan ca. 60 m² verdeeld over 3 mooie kantoorkamers.
Er is een NEN-2580 meetrapport aanwezig.

Parkeren:
Er zijn 2 parkeerplaatsen bij het gehuurde. De parkeerplaatsen zijn niet specifiek toebedeelt aan de huurder, maar beschikbaar op het eigen terrein. Huurder is hiervoor geen additionele vergoeding verschuldigd.

Huurprijs:
De aanvangshuurprijs voor de unit op de 2de verdieping bedraagt € 1.600,- per maand, geen BTW van toepassing incl. 2 p.p.

Servicekosten:
Huurder is een bedrag aan servicekosten verschuldigd van ca. € 200 per maand excl. BTW. De huurders van het totale pand hebben hier onderling een vereniging voor opgericht welke de meters voor o.a. gas, water en elektra op naam heeft maar o.a. ook het tuinonderhoud, glasbewassing enz. regelt. Schoonmaak van de eigen kantoorkamers dient huurder zelf te regelen.
Huurder dient zelf o.a. internet, telefoon aansluiting(en) te regelen.

Bereikbaarheid:
Het NS-station bevindt zich op ca. 1200 m afstand, ca. 15 min lopen.
De bushalte is op ca. 500 meter lopen.

Aanvaarding:
De kantoorruimte is in overleg beschikbaar, voorjaar 2021.

Huurtermijn:
Kortere en langere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ) is vastgesteld en zoals gehanteerd door de NVM met bijbehorende algemene bepalingen en aanvullingen.

Waarborgsom:
De bankgarantie/waarborgsom bedraagt 3 maanden huurverplichting.

Bestemming:
Het pand heeft een kantoorbestemming.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt in de huidige staan opgeleverd inclusief vloerbedekking, plafonds, kroonluchters, gedeelde alarminstallatie, toilet en pantry.

Energielabel:
Het betreft een Gemeentelijk monument, derhalve is er geen energielabel aanwezig.

Gunning:
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Overige:
Zie Koninginneweg 13 te Hilversum voor de unit op de 2de verdieping.

Meer informatie:
Bedrijfsmakelaar: Marije Brinkman 0623087677 of m.brinkman@klaassenbv.nl
Nadere informatie of een vrijblijvende bezichtiging aanvragen?